"Апетит" дружини перебільшує мої можливості": Вірастюк відреагував на позов про аліменти у ході розлучення

30 вересня 2023, 17:13

Нардеп від "Слуга народу" та стронгмен Василь Вірастюк розлучається зі своєю дружиною Інною після 15 років шлюбу. Суд поки що дав парі 2 місяці на примирення, та схоже, примиренням не пахне.

Інна подала позов щодо аліментів на їхніх із Василем двох синів, у розмірі 40 тисяч гривень на кожного з хлопців. Сам же нардеп запевняє, що такої можливості у нього нема.

Про "апетит" дружини Вірастюк написав на своїй сторінці у Facebook.

Інна та Василь розлучаються через 15 років спільного життя
Інна та Василь розлучаються через 15 років спільного життя
Фото Ельдар Сарахман

Він зазначив, що рішення про розлучення з дружиною він прийняв ще у жовтні 2022 року, однак що саме стало причиною розриву — не каже. Офіційна версія щодо причин — Інна з дітьми виїхала за кордон на початку повномасштабного вторгнення і шлюбні стосунки з Вірастюком припинилися.

"Рішення (про розлучення, — ред) прийняв безпосередньо я, ще на початку жовтня 2022 року! Якщо мене не змусять, то ви ніколи і не дізнаєтесь про істинні причини нашого розлучення (чи то моє рішення розійтись)", - написав Вірастюк.

За словами Вірастюка, він не зможе оплатити "апетити" дружини.

" БО ТОЙ (тобто я) ХОВАЄ ГРОШІ ВІД ДІТЕЙ. Я увесь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям (фінансово, і це адекватна сума), але "апетит" дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би щоб вони проживали зі мною", - пише Вірастюк.

Разом з тим Вірастюк наголосив, що більше не збирається коментувати своє розлучення, якщо тільки "до цього змусить поведінка ексдружини"

Також він пояснив, що не знає, яким чином буде відбуватися поділ майна, втім довірив цю справу суду.

"Вивчивши мою (нашу) декларацію 2020 року (щодо нерухомості), в мене (у нас) була можливість (ще до мого депутатства) забезпечити всіх дітей у перспективі окремими квартирами", - написав Вірастюк.

Як йдеться в ЄДР СР (Єдиний державний реєстр судових рішень, - ред.), Інна принесла у суд підрахунок витрат двох синів пари. На навчання, харчування, одяг та розваги на хлопців йде 80 тисяч в місяць, пише Главком.

  • Гуртки математики, англійської мови, лего-конструктор, танці - 10-15 тисяч на місяць.
  • Речі та взуття - 10 тисяч на місяць.

Інна заявила, що сини пішли в батька, тому швидко ростуть.

  • Харчування - 20 тисяч на місяць.

У суд стронгмен приніс виписку із отриманими заробітними платами з січня по квітень, і заявив, що разом з вирахуванням податку та військового збору, отримує більш ніж 33 тисяч.

Суддя ухвалив рішення та зобов'язав Вірастюка виплачувати третину своєї заробітної плати на аліменти.

Вірастюк з дружиною і дітьми

Вірастюк з дружиною і дітьми

Фото Instagram Василя Вірастюка
Фото Instagram Василя Вірастюка

Василь Вірастюк та його "колишня" дружина Інна в шлюбі з 2007 року. Пара виховує двох синів - 15-річного Олега та 7-річного Олександра. Також він має 20-річного сина Адама від попереднього шлюбу.

Нагадаємо, у грудні кілька років тому сина Вірастюка збила машина на пішохідному переході. Водій втік з місця події.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів