Козловський про Кондратюка: Якби його сини сьогодні служили, можливо, діалог був би

2 листопада 2023, 17:00

Співак та військовосдужбовець ЗСУ Віталій Козловський подякував тим, хто підтримує його в скандальній історії з продюсером Ігорем Кондратюком, та перепросив за те, що цей "срач" відбувається привселюдно.

У Instagram Козловський висловив свою думку щодо того, чому Кондратюк відкинув його пропозицію мирової та не йде на діалог. У плані безперспективності комунікації артист порівняв експродюсера з Володимиром Путіним.

"Кондратюк відмовився від мирової. Відповів очевидно для мене - хамством і зневагою", - повідомив Віталій, навівши скрін відповіді Ігоря.

Козловський присвятив великий допис своїм непростим взаєминам із Кондратюком

Козловський присвятив великий допис своїм непростим взаєминам із Кондратюком


"Тому на цьому роблю висновок, що подальша комунікація не має ні сенсу, ні перспектив. Це те саме, що вести переговори з путіним. Якщо стоїть задача сліпо і жадібно знищувати, то здоровий глузд і доводи будуть безсилими", - зазначив артист.

Як припускає Козловський, Кондратюк категорично не хоче говорити з ним особисто через страх.

"Бо скинувши ці переговори на представника, він апелюватиме винятково до рішень суду про порушені авторські права. Коли я і сам знаю та не заперечую, що ці пісні співав і буду за це платити. Але, говорячи зі мною очі в очі, доведеться визнавати (або принаймні пам’ятати) всі ті епізоди непорядності, які мали місце в мою сторону всі роки співпраці, і які врешті призвели і до припинення цієї співпраці, і до судів", - написав співак.

"Якби його сини сьогодні служили, можливо, діалог був би. А так - він мене ніколи не почує", - сказав Козловський.

Віталій вважає, що якби Ігор був батьком військовослужбовців, то поставився би до нього інакше?

Віталій вважає, що якби Ігор був батьком військовослужбовців, то поставився би до нього інакше?

Віталій пояснив, чому для нього важливо, щоби "срач" відбувався публічно.
"... Публічність у цій справі - моя єдина броня. Це гарантія того, що мої слова вчергове не перекрутять і не звинуватять безпідставно у купі лайна, яке в мою сторону виливається вже 11 років. Бо тут є совість і є непідкупні судді - Ви, Люди, які бачать правду", - написав співак.

Також Козловський закликав не забувати, що війна не закінчилася, та запевнив, що залишатиметься військовослужбовцем до її останнього дня. Він закликав свою аудиторію долучитися до збору коштів на придбання квадроциклу для евакуації поранених.

Нагадаємо, тема давнього конфлікту між Козловським та Кондратюком знову набула гостроти, коли нещодавно стало відомо, що частина військової зарплатні Віталія продовжує йти на погашення його боргу експродюсерові.





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів