"Підірву тебе": Емеральд оприлюднила аудіоповідомлення з погрозами від екса-військового

19 жовтня 2023, 10:32

Снайперка Євгенія Емеральд, яка нещодавно офіційно оголосила про розлучення, запевняє, що стала жертвою домашнього насилля.

У мережі вона оприлюднила скрін переписки і аудіоповідомлення з погрозами від ексчоловіка, військового Євгенія Стипанюка.

"Я тебе попереджаю, якщо якийсь чоловік мені скаже, або я побачу, або мені відзвітують, що якийсь лівий чувак взяв мою дитину в руки, я підірву тебе (це голосове збережи, я сяду, мені по*уй). Я підірву тебе разом з цим чуваком.

Далі, дивись, коли дитина буде зростати, ти її виховувати не будеш, я її заберу. Після 2-3 рочків...", - йдеться в аудіоповідомленні.


Емеральд закликала розповсюдити повідомлення з погрозами від її ексчоловіка

Емеральд закликала розповсюдити повідомлення з погрозами від її ексчоловіка

"Донькою буду займатися я, ти вже Жасмін займалася, що дитина, б*ядь, мати свою не любить. Ти поки годуєш, я тебе не чіпаю", - записав Євгеній.

"Цей рік, поки я на фронті, я за тобою, б*ядь, поставлю стеження, навіть посрати підеш, за тобою будуть дивитися. Але якщо мені пацани відзвітують, що якийсь там чувак взяв, б*ядь, взяв мою доньку просто потримати на руках, - я підірву тебе разом з ним", - наголосив ексчоловік.

Стипанюк також попросив Євгенію повернути гроші, які вона брала "з конверту".

"Я напишу заяву, що моя дружина шалава і все... Ти зараз годуєш дитину, я хочу, щоб ти була спокійна. Тебе я бити не збираюся. Те, що ти шалава - це факт. Вчора ти мені це показала і довела.

Якщо я побачу, як якийсь чувак взяв мою дитину на руки, я йому відріжу ці руки", - підбив підсумки Стипанюк.

Нагадаємо, Євгенія з Євгеном одружилися у жовтні 2022 на передовій. І вже через тиждень після весілля оголосили, що чекають на "бандерятко".

У Емеральд також є 11-річна донька Жасмін від попередніх стосунків.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів