Сестра Мерайї Кері їздить без гальм та заробляє своїм тілом

24 лютого 2011, 10:33

Старша сестра американської співачки Мерайї Кері змушена заробляти на життя "ескортом для дорослих", беручи по 250 доларів за виклик.

Про це пише "The Showbiz Spy" із посиланням на "National Enquirer".

Колишня наркоманка, ВІЛ-позитивна та багатодітна мати Елісон Кері Скотт наполягає, що марно зверталася до родичів із проханням про допомогу.

Cестра Мерайї Кері Елісон Кері Скотт змушена заробляти на життя "ескортом для дорослих"

"Ви не уявляєте, наскільки мені зараз потрібні гроші", - поскаржилася Елісон, яка наразі використовує "робочий псевдонім" Деніз.


"Я тижнями їздила на машині практично без гальм. Це було небезпечно, тож я звернулася по допомогу до моєї родини, але вони фактично проігнорували мене. Я б хотіла мати змогу не заробляти собі на життя, чіпляючи незнайомців в інтернеті, але іноді я відчуваю, що не маю іншого виходу", - розповіла жінка.

Елісон-Деніз, яку двічі затримували за проституцію, наполягає що не займається сексом за гроші, а дає клієнтам особисте спілкування та робить еротичний масаж тілом.

"Байдуже, як це може виглядати, я дуже стараюся змінити моє життя", - запевнила майбутня тітонька близнюків Мерайї Кері.

Елісон стверджує, що вже понад рік не вживає ані наркотиків, ані алкоголю та відвідує відповідні зустрічі й консультації.

"Я також вступила до коледжу, завдяки чому одного дня я сподіваюся поліпшити своє життя та здобути фінансову незалежність", - зазначила сестра зірки.

Як повідомляло кілька років тому видання "Fox News", Елісон Кері Скотт не менше 10 разів лежала в реабілітаційних клініках, в багатьох випадках за її лікування сплачувала Мерайя.

Елісон також є матір‘ю чотирьох дітей. Свого першого сина сестра зірки народила в 16.

Фото з сайту beiuseanul.ablog.ro

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів