"Спочатку пишуть мені маячню, потім ниють": дружина Остапчука вимагає від МОН звільнити працівницю за хейтерський коментар у свій бік

25 квітня, 16:00

Не секрет, що не лише селебрітіз, а і члени їхніх сімей нерідко стають цілями для атак хейтерів. Не є винятком і третя дружина шоумена Володимира Остапчука, Катерина.

Один із таких кейсів молодиця вирішила зробити показовим, а його ймовірну авторку - відомою. Ця детективна історія обіцяє отримати чималий резонанс, адже така собі Марія Сімак, із акаунту якої надіслали образливе повідомлення Каті, працює комунікаційницею в Міністерстві освіти та науки.

Катерина вирішила піти на принцип та покарати особу, яка написала їй хейтерський коментар

Катерина вирішила піти на принцип та покарати особу, яка написала їй хейтерський коментар

Туди Остапчук уже звернулася, заявивши, що "продовження роботи Марії на цій посаді буде вважати підтримкою булінгу та цькування". Про перебіг подій вона інформує в своїх Insta-сторіс.


"Всі чекають, коли ти народиш і тебе кинуть", - із такого "доброго" меседжа все почалося.

Остапчук не полінувалася звернутися в МОН, де працює власниця сторінки

Остапчук не полінувалася звернутися в МОН, де працює власниця сторінки

Після того, як Катерина поширила його, і Сімак почали активно тегати, остання звернулася до Остапчук, запевняючи, що нічого їй не писала, а зробив це буцімто її колишній хлопець.

Така версія Катю чомусь не переконала.

"Це план-капкан від колишнього. Вони розлучилися, він зламав її сторінку, потім підписався на мене (вже давно, тому що в мене закрита сторінка і я приймаю вручну всіх, тому точно можу сказати, що вона підписалася не нещодавно), слідкував, а потім вирішив написати, що коли я народжу, чоловік мене кине. Блокбастер", - констатувала Остапчук.

Справді блокбастер

Справді блокбастер

У МОН Катерині відповіли, що проведуть розслідування та надішлють запит у МЕТА з проводу того, чи був у когось іще доступ до сторінки Сімак. Остапчук має намір зробити те саме.

"Якщо МЕТА не зможе мені допомогти, то я звернуся з заявою до поліції, нехай вже вони розслідують, чи причетний колишній до сторінки Марії", - пообіцяла вона.

Окремо Остапчук вирішила відповісти тим своїм підписникам, котрі вважають звільнення надто жорстоким покаранням за коментар у мережі.

"За "всього лише повідомленням" по інший бік екрану сидить людина. І незалежно від того, публічна вона чи ні, вона не має терпіти від незнайомих людей той бруд, який ллється із них. Повідомлення нічим не відрізняється від того, щоби підійти на вулиці й сказати в очі. І та, і та форма - образлива (але просто через Інтернет не всі отримують покарання)", - зазначила дружина шоумена.

"Зараз всі ображені на своє життя й нещасні чомусь думають, що мають право це компенсувати за рахунок інших. Не мають. Спочатку вони пишуть іншим в Інтернеті, а потім виховують дітей, які йдуть в школу булити своїх однолітків. Спочатку вони пишуть мені маячню, а потім ниють, що я їм відповіла", - наголосила Катерина.

Вона запропонувала уявити собі зворотню ситуацію: якби публічні люди писали своїм підписникам хейтерські повідомлення.

"Якби я написала комусь щось подібне, то вже була б тисяча тік-токів і розслідування з ТСН. Я не мер міста, я така ж людина, як і ви. І ми однаково маємо нести відповідальність за свої дії", - заявила Катерина.

На її думку, зіркам та популярним блогерам варто слідувати її прикладу та робити такі випадки показовими, щоби зупинити "модну течію вседозволеності в мережі".

Між іншим, якщо до поради Остапчук дослухається, наприклад, телеведуча Леся Нікітюк, то на деяких чоловіків, які завалюють їй дірект фотографіями своїх прутнів, чекає халепа.

Як відомо, з хейтерами, котрі коментують зовнішність її старшої дочки Маші, регулярно свариться співачка Оля Полякова. А дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова навіть відсудила грошову компенсацію в своєї попередниці Лариси за те, що та назвала її "тварюкою" в Instagram.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів