Приходько знову розійшлася з чоловіком

18 лютого 2013, 10:59

Співачка Анастасія Приходько знову розійшлася зі своїм чоловіком Нуріком Кухілавою.

Про це вона розповіла Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Лише в жовтні минулого року Настя радісно казала про вінчання з батьком своєї дитини Нуріком. Минуло кілька місяців, і парочка вже не разом.

"Розумієте, якщо чашка один раз вже розбилася, вона постійно буде нагадувати про цю тріщину, і краще її позбавитися. Я думаю, це найкраще, що я зробила для свого чоловіка. Не буду просто про нього казати. За його версією, я дуже погана людина", - заявила Приходько.


Анастасія не уточнила, що саме стало причиною їхнього розлучення. Втім, зізналася, що втомилася від оточення чоловіка.

"Насправді, просто втомилася дуже сильно від цього всього. Я не можу бути у цій компанії, з цими друзями знаходитися. Награлися у наречених, досить", - сказала співачка.

А ще восени щаслива Настя постила у соцмережі світлини з чоловіком

На запитання про те, як тепер вона збирається розвінчатися з Нуріком, Настя зазначила:

"Усе у нас ніяк не складалося з цим весіллям, це було не у храмі, це було не у моїй країні, це було на березі моря, не було сукні, тому це була не така вже й офіційна версія. Це було просто для родини, для всіх, я не вважаю, що це було якось законно".

Наразі Приходько навіть не знає, де її колишній.

"Він поїхав з міста, його немає. У мене навіть номер телефону інший, я не знаю", - зауважила вона.

За словами Насті, вона чудово почувається одна.

"Мені так легше. Зараз, коли я знаю, що мені ніхто не телефонує, ніхто не каже, як носити, куди ходити, з ким розмовляти. Це чудово, коли ти приходиш додому і в тебе гармонія, тиша, бігає дитина, ти щаслива. Приходять твої друзі нарешті, яких в мене принципі не було, бо з таким чоловіком друзів не буває", - зізналася співачка.

Також Приходько наголосила, що наразі її серце вільне.

Нагадаємо, 4-го квітня 2010-го року Насті народила доньку Нану від Нуріка Кухілави. У 2011-му році парочка розійшлася, а в липні 2012-го Приходько оголосила про своє заміжжя.

Фото "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів