Справа в Арчі та Лілібет: експерт пояснив, яких наслідків "Мегзіта" тепер побоюється Меган Маркл

17 квітня, 16:15

Минуло понад чотири роки, відколи принц Гаррі та Меган Маркл ошелешили королівську родину новиною про своє рішення піти.

Тепер, коли ейфорія вляглася, герцогиня Сассекська навіть певним чином сумує за королівським життям, а ще боїться, що діти, принц Арчі та принцеса Лілібет звинуватять саме її в розриві зв'язків із батьковою сім'єю.

Про це, посилаючись на друга Гаррі та Меган із британської аристократії, розповів The Mirror експерт та автор книг про монаршу родину Том Квінн.

Син подружжя Арчі Гаррісон, якому в травні виповниться 5 років, стоїть шостим у черзі до британського престолу, а дочка, 2,5-річна Лілібет Діана - сьомою

Син подружжя Арчі Гаррісон, якому в травні виповниться 5 років, стоїть шостим у черзі до британського престолу, а дочка, 2,5-річна Лілібет Діана - сьомою

Фото Getty Images

"Друг пари - один із небагатьох аристократичних друзів Меган із її британських часів - розповів мені, що Меган сумує за деякими аспектами життя в Сполученому Королівстві та переживає, що діти звинувачуватимуть її, якщо ніколи не зможуть побачити своїх кузенів та кузин і, ставши дорослими, відчуватимуть, що їх було позбавлено того, що могло бути захопливим та значущим життям у Сполученому Королівстві в якості працюючих членів королівської родини", - зазначив він.

Водночас, наскільки відомо Квінну, Маркл досі зла через те, як, на її думку, неправильно з нею поводилися в Британії.

Нагадаємо, колишня подруга Меган свого часу публічно звинуватила її в егоїзмі через відсутність герцогині та їхніх із Гаррі дітей на коронації Чарльза ІІІ.

Як відомо, подейкували, що Гаррі з Меган використовують Арчі та Лілібет у якості важеля впливу на їхнього діда, який, хай там що, хотів би спілкуватися з американськими онуками.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів