Кемпбелл пішла від Дороніна через ДіКапріо?

30 травня 2013, 12:50

Подейкують, супермодель Наомі Кембелл розлучилася з російським мільярдером Владиславом Дороніним через актора Леонардо ДіКапріо.

Темношкірій красуні, буцімто, набридло, що її коханий придиляє занадто багато уваги зірці "Титаніка", пише "The Daily Mail".

Після розставання з Дороніними Кемпбелл велику частину часу проводить у Лондоні, знімаючись у телешоу особа. Кажуть, супермодель з головою пішла в роботу, щоб забути про невдалий роман з російським олігархом.


Кемпбелл пішла від Дороніна через його жагу до тусовок?

Бізнесмен тим часом активно розважається в компанії голлівудських зірок. З чуток, саме ця його любов до Голівуду і стала причиною розладу в парі.

Так, у стосунках Наомі та Владислава почалися проблеми після того, як Кемпбелл помітила, що її бойфренд занадто сильно захопився "зоряним стилем життя" і став своїм хлопцем серед знаменитостей.

На підтвердження чуток, Доронін був помічений минулого тижня на Лазурному узбережжі в компанії Леонардо ДіКапріо. Після закінчення кінофестивалю чоловіки вирушили розважатися на Ібіцу.

Російський олігарх проводить багато часу в компанії з актором Леонардо ДіКапріо

"Наомі подумувала вийти заміж за цього хлопця. Він зараз дуже зайнятий. То гуляє з Лео на Ібіці, то розважається з ним у Каннах. А Наомі зайнята зйомками у Лондоні. Її не захоплює цей спосіб життя світської тусовщиці, всі ці вечірки для неї - просто робота", - розповів один з приятелів супермоделі.

До речі, нещодавно Доронін був помічений в Маямі з черговою моделлю. Новою супутницею багатія виявилась 23-річна модель Джаззмі Кендрік, яка дуже схожа на Кемпбелл.

Джаззмі Кендрік спростовує чутки про роман з Дороніним

Правда незабаром Кендрік опублікувала в Twitter кілька постів, категорично спростовуючи плітки про її стосунки із росіянином:

"Ні, я не зустрічаюся Владом. Ні, я не його. Я не займаюся ескортом і ніколи цього не робила".

Однак, засвітившись поруч із Дороніним Кендрік опинилася в центрі уваги. Так, під фото моделі йдуть обговорення щодо її зовнішності. Зокрема, деякі коментатори підозрюють, що дівчина видалила кілька ребер, аби досягти такої фігури.

Нагадаємо, на початку травня з'явилася інформація, що Наомі Кемпбелл та Владислав Доронін більше не разом.

Фото Reuters з сайту latinospost.com та з tumblr.com, Instagram Джаззмі Кендрік

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів