Джекі Чан виступив проти цензури

7 березня 2014, 17:54

Актор Джекі Чан закликав уряд Китаю покінчити з жорсткою цензурою в кіногалузі. Він вважає, що тоді Китай зможе переплюнути Голлівуд.

Спільну заяву про це зробили Джекі Чан та режисер Фен Сяоган, пише "Contact Music".

"Я знаю, ризиковано це казати, але мені вже однаково, бо те, що я говорю щось неприйнятне, виглядає звичним. Якщо фільм піддають жорсткій цензурі, вирізаючи всі гострі грані та кути, показники його касових зборів дуже постраждають", - сказав 59-річний Чан.

Джекі Чан виступив проти цензури в Китаї

Як повідомив актор, кілька його друзів-режисерів просто збанкрутували через погані касові збори. На думку Джекі, добі цензури час покласти край.


"За п’ять-шість років Китай стане найбільшим ринком. Однак, якщо китайські фільми не прийматимуть маркетизацію всерйоз, у них навряд чи буде шанс перевершити Голлівуд", - зазначив Чан.

Нагадаємо, в 2012-му році, коли в Китаї показували 3-D-версію стрічки "Титанік", державна цензура наказала вирізати кадри з голими грудьми Кейт Вінслет.

Зате нещодавно китайцям дозволили слухати новий альбом Lady Gaga, не заборонивши з нього жодної пісні. Як відомо, в 2011-му, було складено "чорний список" зі 100 пісень, шість із якого належали саме епатажній виконавиці.

Фото з офіційного сайту Джекі Чана jackiechan.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів