Кеті Перрі приваблює чоловіків камінням

6 червня 2014, 12:05

Американська співачка Кеті Перрі не схвалює "одноразового" сексу та припускає, що чоловіки до неї липнуть, бо вона носить прикраси з рожевим кварцом.

Про це артистка говорила в інтерв’ю "Cosmopolitan", пише "The Daily Mail".

Як запевняє Кеті, у неї нема жорстких правил щодо сексуального життя, головне – це зв’язок між нею та чоловіком. Одначе зірка зазначає, що кохання на одну ніч у неї не було ніколи.

На запитання, скільки вона найдовше обходилася без сексу, співачка відповіла: "Може, півроку чи рік".


Зеленокоса Перрі знялася для глянцю

"Я не лишаюся сама надовго. Я ношу на собі багато рожевого кварцу, який приваблює чоловіків. Може, мені треба це пригасити аметистом", - поділилася Кеті.

Говорячи про свого екс-бойфренда Джона Мейєра, зірка запевняє, що відчуває до нього глибоку повагу.

Кеті живе теперішнім, не фантазуючи про майбутнє та не сумуючи через минуле. Невдалий шлюб із актором Расселом Брендом вона розцінює як корисний досвід. Завдяки йому Перрі змогла зрозуміти, хто їй насправді потрібен.

"Таке враження, наче це було сто життів тому, це наче розкопувати стару могилу. (Відтоді) було багато психотерапії, багато розуміння та зростання. Іноді тобі треба пройти через усе це лайно, щоби знайти спокій", - зазначила вона.

Нагадаємо, зараз Перрі приписують спробу номер два роману з гітаристом Робом Екройдом, із яким співачка була зустрічалася в 2012-му. Ще, подейкують, зірці подобається принц Гаррі.

Фото обкладинки "Cosmopolitan" з Instagram Кеті Перрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів