Рокер із "Kiss" перепросив за побажання смерті людям із депресією

18 серпня 2014, 16:08

Один із засновників рок-гурту "Kiss" Джин Сіммонс заявив, що люди, які кажуть, що в них депресія та погрожують самогубством, лише прагнуть уваги до себе.

Для них, мовляв, у музиканта одна порада: справді себе вбити.

Скандальне інтерв'ю рокер дав наприкінці липня. Менш ніж за 2 тижні по тому вкоротив собі віку американський актор Робін Вільямс.

Джин Сіммонс, якого засудив навіть дехто з колег, офіційно перепросив за ті жорстокі слова. Про це пише "Radar Online".


"Для 20-літнього придурка, який каже: "Я у депресії. Я мешкаю в Сіетлі." Трахни сам себе, а потім убий себе. Ніколи не розумів… Я – людина, яка скаже: "Стрибай", коли на даху будинку стоїть хлопець, який каже: "Я більше не можу. Я зістрибну", - поділився Джин із Songfacts.com 31-го липня.

Джин Сіммонс перепросив за свої слова щодо депресії та самогубств

"Ти жартуєш? Навіщо про таке оголошувати? Заткни пельку, май хоч якусь гідність та стрибай! У тебе є публіка… До слова, якщо підійти до цього парубка, котрий стоїть на краю та погрожує стрибнути, і приставити пістолета йому до голови: "Я відстрелю твою довбану голову", він скаже: "Ні, будь ласка." Правда", - заявив Сіммонс.

Слова рокера обурили багатьох. Одна з найкрупніших австралійських радіостанцій оголосила "бойкот" музиці "Kiss". Рокер Ніккі Сікс із "Mötley Crüe" назвав заяву колеги "ідіотською" й такою, яка може дійсно штовхнути на фатальний крок якогось фаната "Kiss".

Невдовзі Сіммонс і сам зрозумів, що бовкнув. На страшну звістку про загибель Робіна Вільямса він відреагував записом у своєму Twitter: "Спочивай із миром, Робіне Вільямс. Добра та щедра людина". Також рокер ретвітнув координати Національної гарячої лінії запобігання самогубствам.

На своїй сторінці в Facebook він пояснив, що був неправий, і його слова не стосувалися людей, котрі справді потерпають від депресії.

"Я щиро перепрошую в тих, кого образили мої зауваження. Я визнаю, що депресія – це дуже серйозно, і дуже сумно, коли таке з кимось трапляється, особливо з людьми, яких ми любимо…", - написав Сіммонс.

Фото з Facebook Джина Сіммонса

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів