Шварцнеггер про екс-дружину: Найбільша втрата в моєму житті

25 червня 2015, 13:10

Американський актор Арнольд Шварцнеггер зізнається, що розлучення із дружиною Марією Шрайвер – то найбільша в його житті втрата.

Але причина розриву – 17-річний позашлюбний син Джозеф – це те, чим кінозірка дуже зараз пишається.

Про це Арнольд говорив у нещодавньому радіоінтерв’ю, пише "Contact Music".

Актор заявив, що його діти – "фантастичні, зокрема мій п’ятий, від Мілдред".


"Він чудовий, і він повністю розуміє ситуацію. Усе налагоджується… Для нього це дуже складна ситуація. Це дуже складна ситуація для моїх дітей, дуже складна ситуація для моєї родини. Всім було складно. Але так сталося, і тепер ми мусимо давати з цим раду, правильно?", - поділився Шварцнеггер, котрий 17 років тому зробив сина домоправительці.

Він підкреслив, що дуже любить усіх своїх дітей і дуже ними пишається.

Арнольд із сином Крістофером, майже ровесником Джозефа

Іще Шварцнеггер вдячний своїй екс-дружині Марії Шрайверза те, як вона поводилася в тій тяжкий момент, коли відкрилася його подружня зрада. Те, що він втратив таку жінку, Арні вважає найбільшим своїм життєвим провалом.

"У мене були особисті втрати, але це, без жодного сумніву, було найбільшою втратою та найбільшим провалом", - зізнався він.

"Безсумнівно. І це не просто провал, ти відчуваєш: "Це я винний. Це я все зруйнував". І не можеш вказати ні на кого іншого…", - додав Шварцнеггер, котрий офіційно досі не розлучився.

Також у інтерв’ю Арнольд згадав співачку Майлі Сайрус, колишню дівчину свого сина Патріка. Актор запевнив, що анітрохи не нервувався через синів вибір, а епатажна співачка у житті виявилася чудовою людиною. І хоча ці стосунки не тривали довго, Патрік отримав хороший досвід.

Нагадаємо, подейкують, після Патріка Шварцнеггера Майлі закрутила лесбійський роман.

Фото з Instagram Арнольда Шварцнеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів