Олланд, Клінтон і принц Гаррі названі найстильнішими людьми року

19 грудня 2015, 10:12

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон, президент Франції Франсуа Олланд, канадський співак Джастін Бібер, британський принц Гаррі та актриса Дженніфер Лоуренс потрапили в список найстильніших людей року, що минає.

Свій "модний" рейтинг оприлюднило видання "Financial Times".

У перелік включені політичні діячі, музиканти, актори та інші знаменитості. Але певних місць нікому не присуджено.

До найбільш стильних персон року потрапили, наприклад, актриси Сієнна Міллер, Дженніфер Лоуренс, Дакота Джонсоні та Джуліанна Мур. Також були відзначені режисер стрічки "Зоряні війни: Пробудження сили" Джей Джей Абрамс і актор Колін Фаррелл.


Сієнна Міллер також у списку найстильніших

Крім того, у рейтингу представлені колишня перша леді США Гілларі Клінтон, міністр фінансів Великобританії Джордж Озборн, прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та президент Франції Франсуа Олланд. Не забули й про найбажанішого холостяка - принца Гаррі.

Гілларі Клінтон серед найстильніших політиків світу

Фігурують у списку і футбольний тренер Кіке Санчес Флорес, письменник Марлон Джеймс, учасник гурту "One Direction" Гаррі Стайлс, співак Джастін Бібер, дочка Ванесси Параді і Джонні Деппа - Лілі Роуз-Депп, співачка і поетеса Патті Сміт.

Є в рейтингу і вигадані персонажі. Це "чоловік-модель номер один у світі" Дерек Зуландер і його конкурент Хенсел у виконанні Бена Стіллера і Оуена Уїлсона.

Нагадаємо, нещодавно й в Україні обрали найстильніших жінок.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів