Чоловік Мерайї Кері покепкував із її заручин з іншим. ФОТО

24 січня 2016, 11:40

Екс-чоловік Мерайї Кері Нік Кеннон привітав її з майбутнім заміжжям за австралійським мільярдером Джеймсом Пекером.

Зробив він це фотожабою. А ще пікантність моменту в тім, що офіційно співачка досі одружена з Ніком. Та й Джеймс – не вільний чоловік.

Про це пише "TMZ".

У своєму Instagram Кеннон виклав фотожабу, на якій він сам ніби конає на лікарняному ліжку, а над ним схилився комедійний актор Кевін Харт і каже: "Ніку, це ж лише обручка…"


"Я з цього так голосно прореготався! Дивовижно!", - підписав Нік.

"Вітаю Мерайю і Джеймса! Хай Господь Благословить Ваш Майбутній Союз", - пафосно додав він, поставивши хештеги "чудові люди" і "чудова пара".

Скільки скепсису, а скільки щирості в цьому привітанні, певно, знає лише сама Мерайя. Адже їхній розрив із Ніком, від якого співачка має двох дітей, подейкували, був не надто дружнім.

Між іншим, офіційно вони досі лишаються подружжям, повідомили джерела. Річ у тім, що Нік та Мерайя свого часу уклали якийсь дуже непростий дошлюбний контракт, і тепер їхнім адвокатам непросто досягти домовленості.

Але й Пекер досі має законну дружину. З Ерікою Пекер вони розійшлися в 2013-му році, і зараз вона зустрічається зі співаком Сілом. Проте шлюборозлучний процес затягується через специфіку австралійського законодавства.

Нагадаємо, подейкують, Пекер, у якого вже є троє дітей, мріє, щоби 45-річна наречена народила йому ще.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів