Дженніфер Лопес поцілувалася з колишнім чоловіком. ВІДЕО

19 листопада 2016, 10:29

Американська співачка та акторка Дженніфер Лопес дала привід для підозр, що між нею та її екс-чоловіком Марком Ентоні ще досі дещо жевріє.

Під час церемонії вручення латиноамериканської премії "Греммі" вони заспівали дуетом та ніжно поцілувалися в губи.

Про це пише "People".

Джен вручала своєму ексу почесну відзнаку "Людина року", назвавши його "живою легендою", "спорідненою душею", та людиною, котра завжди дуже багато для неї означатиме.


Поцілунок колишніх чоловіка та дружини, незважаючи на те, що Марк після нього вточнив, що Джен йому мов сестра, спричинив фурор у соцмережах. Не лишился непоміченим те, що дружини Ентоні, Шеннон де Ліми на церемонії не було.

Публіка скандувала "Поцілунок!", і Лопес та Ентоні не могли не послухатися

Як повідомляють "E! News", вони розлучаються після двох років шлюбу.

Тим часом Ентоні, щоби переконати фанів, що цмокання в губи не означає чогось серйозного, виклав у своєму Twitter кілька фото, на яких цілується з друзями, зокрема й із чоловіками.

Марк цілується не лише з Дженніфер

До слова, Дженніфер нещодавно знялася для чергового глянцю. 47-річна зірка позувала в купальнику та чоботях для "Harper's Bazaar".

Нагадаємо, Лопес знову розійшлася зі своїм молодим-бойфрендом-танцівником Каспером Смартом, хоча подейкують, її знову до нього вабить. Як відомо, від шлюбу з Марком Ентоні в артистки двоє дітей, двійнята Макс та Емма.

Відео з YouTube,фото з Instagram, із фотоблогу Джей Ло, з Twitter Ентоні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів