Кіркоров зізнався у плагіаті, а потім передумав? ОНОВЛЕНО

28 листопада 2016, 16:45

Російський співак Філіп Кіркоров виплатить грошову компенсацію французькому гурту "Space" за порушення авторських прав. Щоправда, адвокат артиста спростовує це.

Про те, що Кіркоров погодився укласти мирову угоду з лідером колективу Дідьє Маруані у справі про плагіат у композиції "Жорстока любов" повідомляє "ТАСС".

"У даний час підготовлений договір про авторські права, який дозволить Кіркорову на законних підставах виконувати пісню "Жорстока любов", - заявив адвокат французького виконавця Ігор Трунов.

Кіркоров заплатить за плагіат, чи вже ні?

Після переговорів, які тривали три дні, Кіркоров визнав плагіат й погодився заплатити за це гроші. Але суму компенсації від Філіпа не розголошують, посилаючись на комерційну таємницю.


Але юрист Філіпа Олександр Добровінський запевняє, що це брехня.

"Не було у Філіпа примирення з Маруані. Трунов просто хоче підігріти інтерес до своєї прес-конференції", - цитує юриста "Комсомольская правда".

До слова, раніше казали, що на пісні "Жорстока любов" Кіркоров заробив 393 мільйони рублів, а це понад 6 мільйонів доларів.

Як відомо, французький гурт "Space" подав позов проти Філіпа Кіркорова ще 7-го листопада. Фронтмен колективу заявив, що композиція росіянина "Жорстока любов" - переробка його твору "Symphonic Space Dream".

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров збив з ніг прихильницю на концерті.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів