"Це булінг": Бекінсейл обурилася через закиди щодо пластики

6 травня, 16:00

Британська акторка Кейт Бекінсейл із обуренням відреагувала на закиди щодо пластичних операцій, які вона буцімто зробила.

Балачки, яких, вочевидь, побільшало після її нещодавньої загадкової госпіталізації, 50-річна зірка прокоментувала у Instagram, щоправда, потім видалила свій розлогий допис та архівне відео з нею на 20 років юнішою.

"Щоразу, коли я щось пощу - і, до речі, так відбувається з моїх років 30 - мене звинувачують у тім, що я зробила операцію, через яку стала навпізнаваною / використовую ботокс / використовую філери / зациклена на тому, щоби виглядати молодшою, і це насправді дуже надокучливий та дещо жорстокий спосіб забулити людину", - написала Бекінсейл.

"Насправді я не роблю нічого з цього - я навіть заморочилася і звернулася до пластичного хірурга, щоби той категорично підтвердив, що не роблю і не робила, але все одно щоразу цей хор: "О Боже мій, ви ви невпізнавана. О Боже мій , пластика, о Боже мій, ви більше навіть на себе не схожі", - це відбувається постійно і зазвичай це роблять жінки", - наголосила вона.

"Життя відбувається - очевидно, що я стала старша, всі стають старші. Я не надто зациклена на старінні, оскільки в віці 5 років я знайшла мертвим мого батька, більша частину моїх тінейджерських років та добряча частину віку 20+ була понівечена сильною тривожністю й панічними атаками з приводу того, що і я помру від серцевого нападу, я надто часто потрапляла до приймальні швидкої і в ті часи мого життя була повністю знерухомлена тою тривожністю, - поділилася зірка.

Бекінсейл зауважила, що навіть вбачає глибоку іронію в тому, що її булять за те, що вона буцімто боїться постаріти. Адже найбільшим її страхом колись було не дожити до 30 років.

Акторка вкотре спробувала вгамувати поголос про свої пластичні операції

Акторка вкотре спробувала вгамувати поголос про свої пластичні операції

Фото з Instagram Бекінсейл

"Як ви бачите на цех двох відео, відмінність у тому, що я мешкала в Сполученому королівстві, була блідіша та до всрачки висмикувала свої брови, обожнювала коричневу помаду, яку всі носили", - зазначила акторка.

Як здається Кейт, в юності її обличчя було повнішим, як і в більшості дівчат такого віку, а от, вертаючись до макіяжу, то "контури їй важко давалися ще на уроках географії".

Жарти жартами, але Кейт уже в печінках сидять ці закиди

Жарти жартами, але Кейт уже в печінках сидять ці закиди

"Я пишу це, добре розуміючи, що це не матиме ніякого ефекту. Це не зупиниться. Але я пишу це й тому, що, як би хтось не виглядав, постійно звинувачувати його в тому, чого він не робив, або в тому, що він зациклений на молодості, в той час, коли я насправді зациклена на тому, щоби пережити втрату, це булінг. Будь ласка, зупиніться", - попросила акторка, чий вітчим Рой Баттерсбі пішов із життя у січні.

Нагадаємо, торік Бекінсейл розповідала, які б'юті-процедури вона робить насправді. Акторка займається спортом шість разів на тиждень та уникає будь-яких стимуляторів, навіть шоколаду.

Як відомо, в Кейт є 25-річна дочка Лілі від актора Майкла Шина.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів