"Міс Угорщина"-2013: Трамп кликав мене до себе в готельний номер

15 січня 2017, 11:06

Екс-"Міс Угорщина" Ката Сарка розповіла про те, як під час конкурсу "Міс Всесвіт" у Москві до неї досить грубо залицявся новообраний президент США Дональд Трамп.

Вона згадала про це торік на ток-шоу на угорському телебаченні. Про це пишуть "NY Daily News".

"Ми були в Росії на фіналі "Міс Всесвіт", і до мене підійшов чоловік та вхопив за руку, притягнув мене до себе і спитав: "Ти хто?", - поділилася Ката.

Зі слів жінки, чоловіка оточувала зграя бодігардів.

"Він спитав це англійською, а я дуже зніяковіла, я скоро скажу вам, хто він був, я так зніяковіла, що не змогла вимовити нічого крім "Угорщина!", - розповіла Сарка.

"А потім він сказав: "Чого ти тут?" І дав мені свою візитку зі своїм особистим номером телефона та сказав, у якому готелі та якому номері він зупинився. А звали його Дональд Трамп", - розказала екс-"Міс Угорщина".

Колишня "Міс Угорщина" згадала, як її клеїв Трамп

Як запевнила Ката, вона не пішла до Трампа в готель, бо він "не її тип".

Як відомо, Дональд Трамп на той час уже 8 років був одружений із Меланією та мав від неї маленького сина Беррона.

Нагадаємо, свого часу великого галасу в ЗМІ наробила заява Трампа про те, що він, як бачить красиву жінку, то одразу хватає її за інтимне місце.

А нещодавно медіа вибухнули новиною про те, що росіяни буцімто мають компромат на Трампа, який у Москві розважався з повіями в неприродній спосіб.

Одначе Трамп ці закиди спростував, а під час прес-конференції не надто чемно "затикав" журналістів" видань, які першими написали про наявність таємного звіту про його походеньки.

Новообраний президент, на якого вдома чекали дружина і маленький син, запрошував до свого номера гарних дівчат?

До слова, ще одна відома артистка відмовилася від участі в інавгурації Дональда Трампа. Американська зірка Бродвею Дженніфер Холлідей, котра мала співати на одному з заходів, зважила на негативну реакцію на це своїх фанів.

У своїй офіційній заяві співачка повідомила, що не виступатиме. І перепросила своїх шанувальників, особливо представників ЛГБТ, пише "People".

Нагадаємо, раніше виступати на інавгурації Трампа відмовилися Елтон Джон, Мобі, Адреа Бочеллі, гурт "Kiss" та, подейкують, Селін Діон. 

Серед тих, хто все ж співатиме для нового президента, буде юна артистка українського походження Джекі Іванко.

Фото з Instagram Трампа і Сарки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів