Джолі налаштовує дітей проти Пітта?

17 серпня 2018, 17:02

Подейкують, хоча суд і наказав актрисі Анджеліні Джолі піти на поступки екс-чоловікові, Бредові Пітту в питаннях його зустрічей та спілкування з їхніми шістьма дітьми, жінка не збирається так просто здаватися.

Як свідчать джерела, наближені до ситуації, Енджі вперто вбиває клин між Бредом і нащадками. І це їй таки вдається: дехто з дітей не хоче бачитися з татом.

Про це дізналося видання TMZ.

Джолі намагається занапастити стосунки Пітта з їхніми дітьми?

Зі слів інформаторів видання, Джолі більше вдалося вплинути на хлопців, Меддокса, Пакса і Нокса. Дівчатка ж, Захара, Шайло і Вів'єн все одно тягнуться до Бреда. Те, що робить зіркова мати, значною мірою може перешкодити відновленню стосунків Бреда з дітьми.


Нагадаємо, суд звелів Анджеліні не заважати телефонному спілкуванню Бреда з синами та дочками і заборонив їй контролювати їхні розмови. Також акторові дозволили більше часу проводити з дітьми. Джолі ж завдала удару у відповідь, заявивши, що екс не дає їй грошей на утримання нащадків.

Як відомо, батьки самої Джолі, актори Маршелін Бертран та Джон Войт теж розлучилися, коли вона була зовсім крихіткою. Неофіційний біограф кінозірки, Ендрю Мортон стверджує, що мати перенесла на маленьку Енджі свою ненависть до чоловіка, який її зрадив. Стосунки Анджеліни та Маршелін, яка рано пішла з життя, так ніколи й не вирівнялися, і це лишило глибокі психологічні шрами на душі Джолі.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів