Ахметов полюбляє супчик з коров'ячих хвостів

Вівторок, 27 березня 2007, 16:08

Як виявилося, при величезних статках найбагатша людина України вимогливістю смаків не вирізняється.

Президент футбольного клубу "Шахтар" Ринат Ахметов ніякий не гурман, хоча може дозволити собі повечеряти трюфелями чи ще якимись прехитрими заморськими стравами.

Але навіть у японському ресторані при своєму готелі "Донбас-Палац" Ахметов надає перевагу супу з коров'ячого хвоста.

"Навіть в Україні їх не їдять — віддають собакам. І на базарах хвости не продають", - розповідає в інтерв'ю газеті "Дело" японський кухар Раїс Ласіт.

Тож, виходить суп з коров'ячих хвостів – таки не рядова страва.

"Я варив його 6 годин, щоб хвіст став м'яким. Додав імбир, мускатний горіх, перець. І в результаті вийшло смачно... Я навіть вирішив занести суп з коров'ячих хвостів у меню. Коштує він 50 грн", - поділився шеф-кухар японець.

Такий супчик Ринату сподобався, він його куштував кілька разів. Проте частіше замовляє інакші страви.

"Ринат Ахметов часто приходить в наш ресторан. Зазвичай замовляє сашимі з лосося і каліфорнійський ролл. Любить яловичину на тепане", - розкриває уподобання українського багатія шеф-кухар.

Однак у кулінарії Ахметов, як виявляється, не вимогливий.

"Ні, дуже простий. Головне, щоб було смачно і все свіже", - запевняє Раїс Ласіт.

Фото Анни Андрієвської


powered by lun.ua
Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів