зірковий факап-стендап

Баляндраси

61-річного Джонні Деппа запідозрили в романі з російською моделлю. Фото

15 липня, 10:30
Російська подружка Джонні Деппа

Так виглядає ймовірна пасія Джонні Деппа

Схоже, голлівудський актор Джонні Депп узяв приклад зі свого колеги Тома Круза та закрутив романтичні стосунки з росіянкою.

Принаймні, таке припущення можна зробити, побачивши фото 61-річного Джонні з білявкою на ім'я Юлія, які оприлюднило видання Daily Mail.

Через майже два роки після завершення 6-річного процесу скандального розлучення з акторкою Ембер Хьорд Деппа чи не вперше помітили з жінкою, та ще й такого радісного й усміхненого.


Актора зазнімкували з російською моделлю та власницею салону краси в Празі Юлією на виході з вертодрому у Лондоні. Депп виглядав як рокзірка у потертих джинсах, яскравій в'язаній шапці та з гітарою в руках. Юлія тримала його під руку і посміхалася. Пара виглядала, ніби між ними не просто дружба.

Судячи з Instagram Юлії, вона вже кілька років не живе у Росії, багато мандрує та має власний бізнес у Чехії. Також дівчина називає себе моделлю.

Росіянка, з якою Джонні Деппу приписують роман
Так виглядає потенційна пасія Деппа
Джонні Депп і Юлія
Це фото за 2022 рік. Тож Джонні знайомий з Юлією не нещодавно
Цікаво, як розвиватимуться ці стосунки

Цікаво, як розвиватимуться ці стосунки

До слова, це не перша росіянка, з якою у Деппа були стосунки. У 2019-му актор начебто мав стосунки з російською танцівницею Поліною Глен.

Нагадаємо, у березні стало відомо, що 62-річний Том Круз начебто обрав свою репутацію та розірвав стосунки з дочкою ексдепутата Держдуми РФ Ельсіною Хайровою.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів