Інсайдер розказав, що відбувається між Крузом та дочкою ексдепутата держдуми РФ

13 лютого, 11:45

Американський актор Том Круз наприкінці 2023-го здивував багатьох своїх фанів новиною про буцімто роман із 36-річною росіянкою Ельсіною Хайровою – дочкою ексдепутата держдуми РФ та колишньою дружиною російського олігарха Дмитра Цеткова.

Як повідомляє The Daily Mail, із посиланням на близьке до Хайрової оточення, їхній роман – не просто інтрижка. Мовляв, стосунки парочки стають дедалі серйознішими й навіть "офіційними".

Круз не поспішає робити офіційний дебют із новою дівчиною

Круз не поспішає робити офіційний дебют із новою дівчиною

фото getty images

"У колі друзів Ельсіни це вже добре відомо, вони з Томом – пара. Вони дуже зблизились за останні тижні, але їм доводиться прикладати чимало зусиль, щоб їх не підловили фотографи, адже обом хочеться приватності. Том проводить багато часу у квартирі Ельсіни та залишається там на ніч… Вони насолоджуються часом удвох і попри шалене багатство обох, займаються простими речима, які роблять звичайні пари", – сказало джерело.


Також інсайдер розповів, що 61-річний Том брав нову пасію із собою на благодійний івент "London’s Air Ambulance Charity" минулого тижня, де Круза зазнімкували за дружньою бесідою з принцом Вільямом.

Цікаво, чи знайомив актор росіянку з принцом Вільямом?
Цікаво, чи знайомив актор росіянку з принцом Вільямом?
фото getty images

Цікаво, що в Instagram Хайрової теж є фото з того вечора, проте без актора. У дописі росіянка похизувалася своїм образом.

Хайрова виклала фото свого луку

Хайрова виклала фото свого луку

Нагадаємо, Хайрова має британське громадянство. У світських колах Великої Британії вона відома скандальним розлученням із російським олігархом Цетковим, від якого ховала колекцію сумок на 1 мільйон євро.

До речі, ексчоловік Ельсіни вже встиг прокоментувати нові стосунки колишньої та дати Крузу кілька порад.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів