Репутація дорожча: інсайдер розказав про причину розриву Круза з росіянкою та до чого там її ексчоловік

29 березня, 11:30

Американський актор Том Круз, який на початку 2024-го опинився на перших шпальтах багатьох ЗМІ через свій короткотривалий, але "бурхливий роман" з росіянкою Ельсіною Хайровою, виявляється, не дуже зрадів такій пильній увазі до своєї персони.

Як пише Page Six, навпаки саме це стало причиною, чому зірка "Місії нездійсненної" порвав стосунки з дочкою ексдепутата держдуми РФ.

Круза не цікавить надмірна увага преси і жертвувати власним іміджем через росіянку актор не схотів

Круза не цікавить надмірна увага преси і жертвувати власним іміджем через росіянку актор не схотів

фото getty images

Як переконує близький до Круза інсайдер, чималу роль у цьому зіграв і колишній чоловік Хайрової, російський олігарх Дмитро Цетков і його красномовне інтерв’ю виданню The Daily Mail.


В ньому, як відомо, патякало-олігарх порадив Крузу бути на сторожі своїх грошей, бо саме це начебто і цікавить Хайрову, а також зізнався, що є відданим фаном голлівудської зірки і хоче, аби той зіграв його у кіно.

"Круз постійно знімається у фільмах і неможливо займатися цим, тоді як її ексчоловік говорить різні речі у пресі про Тома, згадуючи його ім’я. Команда Круза просто не хотіла розбиратися з подібними ситуаціями кожного нового тижня", – сказало джерело.

У Хайрової не склалося з Крузом через ексчоловіка

У Хайрової не склалося з Крузом через ексчоловіка

фото з Instagram

Як відомо, Круз із Хайровою засвітилися на кількох російських вечірках разом у Лондоні. Подейкують, під час їхніх стосунків актор придбав квартиру в тому ж будинку, де живе Ельсіна. Але навіть це, а також знайомство з дітьми жінки не врятувало їхні стосунки.

Нагадаємо, із Хайровою Круз приходив на світську вечірку, на якій був і принц Вільям. Фотографи залюбки зазнімкували спілкування актора та нащадка британського престолу, але Хайрової на цих кадрах не було. Так само, як й інформації у пресі, що росіянка взагалі була того вечора з голлівудським актором.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів