Сеітаблаєв назвав причину свого розставання з нареченою

19 липня, 11:15
Ахтем Сеітаблаєв

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв підтвердив, що його стосунки з тепер уже екснареченою, Мар'яною Боцвинюк, завершилися.

Про це 51-річна зірка повідомив під час Одеського міжнародного кінофестивалю програмі "Ранок у великому місті".

"Що стало причиною? Вона людина молода. У неї все життя попереду. Так буває в житті дорослих людей. Все ж таки, при всьому бажанні знайти спільну мову, вона не знайшлася. Буває, нічого страшного", - запевнив Ахтем.


Режисер Сеітаблаєв

Ахтем та Мар'яна так і не дійшли до вівтаря

Іще кіномитець висловився з приводу своїх відносин із колишньою дружиною, продюсеркою Іванною Дядюрою. Схоже, вони лишаються непостими.

Зі слів Ахтема, Іванна з їхньою донькою Сафіє, які після початку повномасштабної війни було виїхали за кордон, уже повернулися до України.

"Так, наскільки я знаю сьогодні вони тут. Не впевнений що саме на ОМКФ, але те що вони в місті, так", - сказав Сеітаблаєв.

Режисер чесно відповів на запитання, чи спідкуються вони.

"На жаль, останнім часом не так багато. Майже зовсім. Але дуже мрію, що ми поновимо спілкування з донькою. Тому, що я люблю її", - наголосив він.

Ахтем Сеітаблаєв та його колишня наречена

Фото з Боцвинюк у Facebook режисера все ж лишилися

Нагадаємо, Мар'яна Боцвинюк, молодша за Сеітаблаєва на 20 років, мала стати третьою офіційною дружиною режисера. Пара заручилася в вересні 2023-го року, а в червні 2024-го Ахтем зізнався, що вони з Мар'яною переживають кризу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів