Сеітаблаєв розказав про спілкування з дітьми та знайомство старшої доньки з його нареченою

11 грудня 2023, 15:15

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв, який у вересні оголосив про свої заручини з молодшою на 20 років коханою, яку звати Мар'яна, розказав про її знайомство з його старшою дочкою Назли.

У розмові з "ЖВЛ" митець, який 11-го грудня святкує своє 51-річчя, також розповів, чому вони з обраницею, відколи офіційно перейшли в статус наречених, стали активно показуватися на публіці удвох.

Про це пише "ТСН".

Ахтем Сеітаблаєв та Мар'яна Боцвинюк

Ахтем Сеітаблаєв та Мар'яна Боцвинюк


"Ну, напевно, в першу чергу, моє бажання відчувати себе людиною, яка перебуває поруч або поруч, з якою є точно не секретар, до якої ти маєш і відчуття", - зазначив Ахтем.

Назли та свою наречену він представив одна одній, коли усвідомив, що його наміри по відношенню до Мар'яни серйозні.

"Ставлячи себе на місце будь-якого батька, ти розумієш, що якщо у тебе серйозні наміри, якщо ти дійсно так себе відчуваєш і ви так себе відчуваєте, то це буде вірним і правильним рішенням для того, щоб захистити навіть від вашого ставлення, принаймні зробити крок, який не є складним", - пояснив Сеітаблаєв.

Обраниця режисера свого часу працювала у консульському відділі посольства України в Білорусі. Завдяки її старанням додому вдалося повернути кількох українців

Обраниця режисера свого часу працювала у консульському відділі посольства України в Білорусі. Завдяки її старанням додому вдалося повернути кількох українців

Як зізнався режисер, як росте його молодша дочка Сафіє, яка зі своєю мамою Іванною під час повномасштабної війни мешкає за кордоном, він зараз бачить лише у соцмережах. Але сподівається, що їхні стосунки з часом налагодяться.

"Я вірю в це, сподіваюся. І в цьому випадку, просто виходячи з того факту, що я батько і я доросліший, я маю, першою чергою, багато чого зробити, щоб це побудувалося. Дуже сподіваюсь, що для того, щоб все це відбулося, відбудувалося, потрібно було не так багато часу", - поділився Ахтем.

Не має Сеітаблієв наразі змоги бачитися й зі своїм сином Селімом, адже юнак перебуває в окупованому Криму.

Син Ахтема Селім

Син Ахтема Селім

"Він навчається. Зараз в академічній відпустці. Допомагає діду. Я пишаюся зі своїми дітьми. Вони набагато мудріші", - запевнив Ахтем.

Нагадаємо, в січні цього року Назли зробила режисера дідом, тобто "Hart-baba".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів