"Не знаю, як це працює": дружина Тігіпка дала поради для легкої вагітності

4 березня, 12:30

Дружина банкіра Сергія Тігіпка, бізнесвумен та блогерка Алла Зіневич-Тігіпко вирішила поділитися з жінками своїми лайфхаками для легкої вагітності.

Поради 39-річна багатодітна мама, яка чекає на четвертого малюка, сформулювала у Instagram.

"Перша - це емоційний стан жінки. Чудово, коли є підтримка коханої людини. Тоді ви стаєте центром Всесвіту. Але що робити, коли немає такої можливості? Тоді знаходьте прекрасне у всьому, що вас оточує: у книжках, у фільмах, розмовах з подругами, прогулянках. Оточуйте себе позитивом і думками про майбутню дитинку", - сказала Алла.

Алла вирішила поділитися власним досвідом із іншими майбутніми мамами

Алла вирішила поділитися власним досвідом із іншими майбутніми мамами


Друга порада від Тігіпко - це фізична активність.

"Завдяки своєму рухливому способу життя та фізичним вправам зі стретчингу я легко повернулась у свої довагітні форми в короткий строк", - похвалилася вона.

По-третє, Алла рекомендує жінками при надії фільтрувати інформацію та не приміряти на себе негативний досвіт інших людей.

Тігіпки очікують на четверту спільну дитину

Тігіпки очікують на четверту спільну дитину

"Знайдіть собі хобі - в'язання, малювання, вишивання тощо. Наповнюйте своє життя важливими сенсами. Заведіть щоденник, описуйте свій стан. У майбутньому дуже цікаво буде читати його разом зі своєю дитиною". - запевнила вона.

"Вагітність протікає легше, коли приділяєш увагу своєму зовнішньому вигляду - не знаю, як це працює, але прямо пропорційно впливає на настрій і день при вагітності", - зізналася Тігіпко.

Нагадаємо, нещодавно Алла розказала, чи спілкуються їхні з Сергієм сини з братами та сестрами від попередніх шлюбів чоловіка.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів