"Дуже довіряю там лікарям": депутатка Шкрум повідомила, в якому місті народжуватиме первістка

21 грудня 2023, 10:45

Депутатка Альона Шкрум, котра готується незабаром стати мамою вперше, повідомила, в якій країні народжуватиме.

Відповідаючи на запитання підписників у Instagram, майбутня мама запевнила, що не збирається їхати в Америку, а вже вибрала пологовий у Києві.

Шкрум зауважила, що її багато питають, чи народжуватиме вона за кордоном, зокрема в США.

"Трохи пропустила цей "тренд". Це стереотип по "дурним депутатам" чи загалом по інстаграму по дівчатам? Чому в Америці, друзі?", - здивувалася вона.


35-річна Шкрум вагітна донечкою

35-річна Шкрум вагітна донечкою

Фото @zhuravlova.m

"Маю декілька знайомих, які, при тому, що живуть за кордоном, приїздять лікуватися та робити аналізи лише в Україну до наших лікарів. Звідки ця меншовартість? Чи дійсно так багато народжують "у Маямі", а я не в курсі? Як взагалі можна поїхати кудись народжувати, якщо живеш тут і працюєш. Тут чоловік, мама, друзі, підтримка, кіт і все, що надає сил?) і як потім малечу транспортувати з США? Та і навіщо? Чи це заради американського громадянства?", - продовжила думку Альона.

Шкрум живе і працює в Україні, хоч і часто виїздить за кордон по роботі

Шкрум живе і працює в Україні, хоч і часто виїздить за кордон по роботі

Шкрум зізналася, що для народження донечки обрала перший пологовий Києва. А ще вона зауважила, що ніколи в житті не почувалася більш жіночною, красивою та спокійною, ніж під час вагітності.

Альона обрала державний пологовий

Альона обрала державний пологовий

Нагадаємо, у 2015-му депутатка від "Батьківщини" Альона Шкрум вийшла заміж за Дмитра Наталуху, який зараз теж депутат, тільки від "Слуги народу". У вересні цього року подружжя оголосило, що стануть батьками вперше.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів