alyona alyona & Jerry Heil у луках від Літковської змусили ведучу Євробачення битися крашанками на Бірюзовому хіднику. Відео

6 травня, 10:00

Представниці України на Євробаченні-2024 alyona alyona & Jerry Heil здивували образами на Бірюзовій доріжці під час офіційної церемонії відкриття пісенного конкурсу в Мальме.

Виконавиці з’явилися в одязі від українського бренду LITKOVSKA з пасками та крашанками.

Образи alyona alyona & Jerry Heil на відкритті Євробачення доповнюють меседжі, з якими артистки беруть участь у пісенному конкурсі — об’єднання та відбудова.

фото Getty Images

В коментарі з Бірюзової доріжки в Мальме представниці України розповіли про задум символічно поєднати свої образи із головним меседжем:

"Ми маємо не тільки донести всій Європі, що українська пісня має величезний шлях і з кожним роком стає все потужнішою і вагомою у світі, а й говорити про необхідне у важкі для нас часи. Обʼєднавшись ми прагнемо відбудувати зруйновану ворогом Великокостромську гімназію у Дніпропетровській області, аби якнайшвидше учні повернусь до місця, де є чудове минуле і не менш чудове майбутнє.

Ми обʼєднані, і кожен з нас має наближати нашу перемогу - музикою, словом, діями! Саме тому ми обрали символом нашої місії ключ — як ніби ознака фантомного дому, який людина все ще відчуває, але вже ніколи туди не повернеться. Але все матеріальне можна відбудувати! І ми закликаємо зробити це разом — заради спільного мирного майбутнього".

Дизайнерка Лілія Літковська, яка створила образи артисток на Бірюзовий хідник, розказала про основну ідею створення образів.

"З початку війни тисячі і тисячі українців втратили свої домівки, але є дещо, що завжди залишається з нами - і це невидимий зв’язок із рідним домом, нашим корінням та батьківщиною, який ніщо та ніхто не в змозі зруйнувати.

Ключі в образах, створених для Jerry Heil та alyona alyona, символізують саме цю прив’язаність до рідної домівки, що закарбована в нашому серці, де б ми не були, і саме вона стане ключом до відновлення, відбудови та повернення нашого дому", - пояснила дизайнерка.

В свій вихід у Великдень дівчата не забули про українські традиції і погралися з ведучою у навбитки.

Нагадаємо, 7-го травня alyona alyona & Jerry Heil виступлять із піснею "Teresa & Maria" у першому півфіналі Євробачення-2024 під номером 5. Як відомо, постановницею номеру України на головній сцені Європи стала дворазова номінантка премії "Ґреммі" — одеситка Таню Муіньо.

Наразі букмекери пророкують українкам 4 місце в конкурсі.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів