"Не можу собі це дозволити": Приходько пояснила, чому більше не на дієті, та розказала, куди перевезла своїх дітей

2 квітня, 18:00

Співачка Анастасія Приходько вирішила поставити на паузу свою тривалу боротьбу з зайвою вагою.

Чому їй довелося відмовитися від дієти, завдяки якій пів року тому їй вдалося скинути 10 кіло, 36-річна артистка пояснила "ЖВЛ".

Анастасії та дієті зараз не по дорозі

Анастасії та дієті зараз не по дорозі

"На жаль, я не можу собі це дозволити. Тому що я не можу поповнювати енергію, мені треба їсти, мені дуже важко після концерту, якщо я не поїм, це так. Мені треба солодке, мені треба м'ясо. Мені дуже важко. Плюс піст. І все це я намагаюся якось пов'язувати, але я не буду брехати: я не на дієті", - визнала Приходько.


Поділилася Настя ще однією важливою новиною: вони з чоловіком Олександром перевезли дітей - Нану, Гордія та Луку - з заміського будинку під Києвом до столиці.

"Ми відвезли дітей… Вони в Києві, але не буду казати, де. Постійно їздимо, сьогодні поїдемо самі додому, але дітки мають бути в безпечних місцях, бо зараз дуже сильно напружена ситуація. Ми з чоловіком більш мобільні, але коли нам треба зібрати трьох дітей, то це дуже важко. І працювати, і їздити в метро, і не спати – це складно", - поділилася артистка.

Нані вже 14 років, Гордію 8, Луці 2

Нані вже 14 років, Гордію 8, Луці 2

Нагадаємо, як розказувала Анастасія, живучи за містом, її сім'я тримала сумки напоготові, щоби їхати ховатися до київського метро в разі повідомлення про зліт великої кількості російських бортів. Не приховувала співачка, що під час сильних обстрілів заспокоюватися їй допомагає алкоголь.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів