"Україна була не цікава": Усанова розказала про ігнор на конкурсі Міс Всесвіт 2023, розлучення через зраду та на які гроші живе

25 листопада 2023, 12:12

Міс Всесвіт Україна 2023 Ангеліна Усанова у новому інтерв'ю блогерці Аліні Шаманській розповіла про те, як проходив конкурс, про зраду чоловіка з найкращою подругою та звідки бере гроші на життя.

Ангеліна зазначає що конкурс,у якому перемогла 23-річна телеведуча Шейнніс Паласіос з Нікарагуа, збанкрутів, тому організатори надавали перевагу дівчатам з тих країн, які могли зацікавити спонсорів.

Образ Усанової на конкурсі Міс Всесвіт 2023
Образ Усанової на конкурсі Міс Всесвіт 2023
Фото з Instagram Ангеліни Усанової

"Україна була не цікава, конкурс же офіційно банкрут. Вони виживають лише коштом спонсорів. А вони на що орієнтовані? На Латинську Америку, на Таїланд. Точно не на Європу, є багато факторів, які вплинули на топ учасниць. Це про бізнес, це про гроші", - сказала Усанова.


З її слів, організатори побоювалися говорити про війну в Україні.

"Я думаю, можливо, вони побоялися порушити тему війни. Я відчувала, що був ігнор. Мало знімали, мало цікавилися. Навіть на фінальному інтервʼю, яке впливало на топ-20, були дивні питання", - заявила представниця України.

Усанова зараз відновлюється після конкурсу у Коста-Риці

Усанова зараз відновлюється після конкурсу у Коста-Риці

Ангеліна також розповіла й про те, що до неї підходила росіянка, і між ними відбулася коротка розмова. Втім, Міс Всесвіт Україна 2023 додала, що учасниця від РФ не намагалася якось спровокувати її.

"Вона, як тільки мене побачила першого дня, сказала: "Я тут з миром". Я дала зрозуміти, що вдячна, що вона це сказала, але спілкування буде зайвим", - зазначила Усанова.

Ангеліна розповіла, що після розлучення мала проблеми зі сприйняттям себе
Ангеліна розповіла, що після розлучення мала проблеми зі сприйняттям себе

Говорили з Шаманською вони й про особисте. Ангеліна зізналася, що була заміжня, втім, розлучилася через зраду чоловіка з її найкращою подругою.

"Я розлучилася у перший місяць пандемії (Covid, - ред.). Він був в іншому місті, там теж була моя найкраща подруга. У них виникли емоції... Ну і чоловік захотів розлучитися. Подругу, до речі, я дуже любила, вона старша за мене на 12 років, тож була, як наставниця. Я не тримаю на них зла і не ображена, було просто дуже боляче", - сказала 26-річна Ангеліна.

Усанова зазначила, що її колишній чоловік - іноземець, і вони з подругою досі разом. А вона довгий час працювала з психологами.

Красуня каже, що вже не працює з психологами, натомість надає перевагу коучам

Красуня каже, що вже не працює з психологами, натомість надає перевагу коучам

А от на питання, чи с в неї зараз залицяльники, Ангеліна відповіла жартома.

"Я б сама не повірила, але ні. Ніхто не пише, немає жодного кавалера", - резюмувала Міс Україна Всесвіт 2023.

Поділилася красуня й тим, звідки бере гроші.

"Я є великим акціонером швейцарської компанії. Вона займається криптою. Мої друзі колись її заснували, і я вклалася, тож звідти у мене є дохід, я зараз не працюю", - розповіла Ангеліна Усанова.

Нагадаємо, Ангеліна Усанова не увійшла у топ-10 на Міс Всесвіт 2023, однак отримала нагороду за найкращий національний костюм.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів