На тлі чуток про зраду: Трінчер оголосила про розлучення після 1,5 року шлюбу та розповіла, хто ініціатор. ОНОВЛЕНО

28 листопада 2023, 15:45

22-річна співачка Анна Трінчер на тлі чуток про проблеми у шлюбі повідомила прикру новину.

Вони з блогером Олександром Волошином таки розлучаються.

Про це артистка розказала у відео на її YouTube-каналі.

"Відповіді на всі ваші питання за посиланням в описі. Ми дорослі люди і так буває, головне, щоб кожен був щасливий, а разом чи ні – неважливо. Сподіваюсь, ви будете згадувати "нас" з посмішкою, як і ми один одного. Дякую усім. Дякую тобі, Саш", – написала Трінчер під анонсом розмови в Instagram.


У розмові нині вже колишні обговорили чимало питань та розповіли, з чого почалися проблеми у стосунках.

"Ми з Сашею розлучаємось. Це – нормально. Так буває… Інколи так буває, що навіть попри кохання бути щасливими неможливо. Саша прийняв це рішення і озвучив його мені. Це було по-людськи, по-перше, а по-друге – дуже чесно", – сказала Аня.

"Півроку тому у нас із Сашою почалася криза. Мені здається, каталізатором її став діагноз (який поставили Олександру - ред.) - депресія… Ми не приховували, що ходили до терапевта, кожен зі своєї сторони намагався, старався налагодити щось у стосунках", – розповіла вона.

Тоді як Олександр зізнався, що вважає себе винним у проблемах, через які розпався їхній шлюб.

"Все ж таки через мене та мою нездатність впоратись із проблемою у нас почалися проблеми… Важко передати, що я відчував у тих станах… Я відчуваю себе винним", – сказав він, додаючи згодом, що після встановлення діагнозу почався період, після якого незгоди та конфлікти одні за одним заполонили їхні відносини.

Олександр не стримав сліз

Олександр не стримав сліз

скріншот з відео

"Я хочу подякувати тобі за період, коли мені стало важко. Незважаючи на те, що я поводив себе негарно і відвертався від твоєї допомоги, і робив тобі дійсно боляче…", – сказав Волошин.

"(Жалкую - ред.), що все так швидко закінчилось. Здавалось, це буде все життя… В один момент я зрозумів, що не готовий й надалі завдавати тобі той біль, який завдавав. І зрозумів, що не можу контролювати це", – додав він.

"Ти мені сказав того дня, що ти мене вже півроку не любиш", – зі сльозами на очах відповіла йому артистка.

"Що не відчуваю тих почуттів, що були раніше", – зауважив хлопець.

Анна вирішила не приховувати звістки про розрив

Анна вирішила не приховувати звістки про розрив

скріншот з відео

Також у розмові співачка підкреслила, що ініціатором налагодити все у шлюбі була саме вона. Трінчер сказала, що останні три місяці намагалася багато чого змінити, зокрема, в собі.

"Жінка буде боротися до останнього, але коли вона відчуває, що немає зворотного зв’язку, так працює наша психіка, вона просто починає атрофувати почуття. І чесно кажучи, останні три місяці цей шлюб тримався на моїй витримці. По правді, його треба було закінчити ще раніше", – сказала вона.

Обговорила пара також питання коштовних подарунків. Зокрема, машини Porsche, яку блогер подарував дружині. Артистка обмовилась, що у них є шлюбний контракт. Тому, вочевидь, питання поділу майна вони врегулюють у мирний спосіб.

Машину Саша подарував дружині навесні

Машину Саша подарував дружині навесні

фото з Instagram

До речі, не змовчала співачка і щодо чуток про зраду. У сторіс Instagram артистка чітко дала відповідь на питання.

Трінчер прокоментувала чутки про зраду

Трінчер прокоментувала чутки про зраду

скріншот з Instagram

Як відомо, Саша й Аня заручилися у грудні 2021-го. Хлопець освідчився каблучкою Cartier з нічогеньким діамантом. Пара планувала грандіозне весілля, проте війна змінила їхні плани.

Побратися пара все ж вирішила у вересні 2022-го.

Нагадаємо, Трінчер та Волошин ще у липні здавались щасливими. Тоді вони повідомили прихильникам, що переїздять до заміського будинку.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів