"Стала нарешті на свій шлях": Трінчер розповіла, як намагалася врятувати шлюб та як переживає розлучення

29 листопада 2023, 10:05

Співачка Анна Трінчер після несподіваної звістки про розлучення з чоловіком, блогером Олександром Волошином розповіла, як почувається.

У своєму Instagram артистка зізнала, що найсильніші емоції вона вже пережила. Мовляв, коли це рішення було лише на порозі.

"Мені, справді, не так боляче, як я очікувала… Я переживала всі ці емоції ще задовго до того, як було прийнято це рішення.

Але це був абсолютно безцінний досвід, і він не може бути ні поганим, ні хорошим. Я стала нарешті на свій шлях, я це відчуваю", – написала виконавиця.

Шлюб подружжя тривав 1,5 року
Шлюб подружжя тривав 1,5 року
фото з Instagram

"Всі півроку я була наче в депресії, і хоч клінічно вона не була діагностована, але всередині відчувалось саме так. Той оптимістичний погляд на життя, чуттєвість, любов безмежна до людей – здавались мені вироком і я кожен день ненавиділа це в собі. Я була розгублена, розчавлена...

Моя сім‘я, яку ми так клопітко будували цеглинка, за цеглинкою, розмова за розмовою, через біль, через складнощі і радість – руйнувалась просто у мене на очах. Це мій чоловік, за якого я вийшла заміж і хотіла прожити все життя", – додала вона.

Співачка розповіла, як преживає розлучення
Співачка розповіла, як преживає розлучення
фото з instagram

"Кількість сесій у різних психологів перевищували цифру 3 на тиждень, я не здавалась… “Добрий день, я Аня, мені 22, я не знаю що мені робити” і так по колу, по колу чайні церемонії, спроби йти в медитації і духовний розвиток, по колу розмови з моїми близькими людьми, які нічого не радили, були поруч і проживали це все зі мною. Все по колу…

Не виходило, після чергової сесії з черговим психологом я плакала, легше не ставало… Кожного вечора я сідала на терасу, підпалювала цигарку і думала про те, що я в біса не знаю вже що робити. Ось так я переживала це, хтось скаже "недоречно", а я скажу "Це моє життя, моя сентиментальність, мій шлях, мій біль, все моє", – підсумувала Трінчер.

Анна довгий час намагалася врятувати стосунки у психолога
Анна довгий час намагалася врятувати стосунки у психолога
фото з Instagram

Як відомо, ініціатором розриву став саме чоловік співачки. У відвертій розмові з нині вже ексдружиною він розповів, що вважає поставлений йому діагноз причиною проблем у стосунках.

Нагадаємо, довгий час ходили чутки, про проблеми у шлюбі Ані та Олександра. Зокрема, подейкували про зраду хлопця. Цю інформацію співачка згодом прокоментувала особисто.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів