Кому Термінатор, а кому просто дідусь: кумедне фото 77-річного Шварценеггера з онуками

31 липня, 11:30

30-го липня актор та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер відсвяткував своє 77-річчя. Серед тих, хто вирішив привітати іменинника не лише особисто, а і Instagram, опинився зять та колега - Кріс Претт.

Він запостив добірку фото з Арні, на одному з яких "Термінатор" у себе на кухні, в товаристві хатньої свинки та онучок, Лайли та Елоїзи.

Арнольд Шварценеггер та його онучки

У Арнольда вже двоє онучок від старшої доньки, Кетрін, яка заміжня за зіркою "Вартових Галактики" Преттом

"З днем народження, Арнольде! Ти унікальний. Із нетерпінням чекаю ще одного року мудрих порад, хороших сигар, вигуків під час гри у шахи та годівлі з руки домашнім печивом худоби, яка живе у твоїй кухні", - написав Кріс.

Кріс Претт та Арнольд Шварценеггер

Кріс та Арні люблять різатися в шахи

Арнольд Шварценеггер та його зять

Схоже, зять із тестем чудово ладнають

Дружина Претта, Арнольдова дочка Кетрін, яка чекає на третього малюка, теж привітала батька, поділившись архівною фотодобіркою.

А позашлюбний син "Залізного Арні", Джозеф Баена привітав іменинника в сторіс, назвавши "тато".

Як відомо, схожість Арнольда та Джозефа, який народився внаслідок інтрижки Шварценеггера з домоправителькою, настільки разюча, що зірковому батькові навіть не знадобився тест ДНК. Вони тепло спілкуються.

Нагадаємо, багаторічний шлюб Арнольда з Марією Шрайвер, від якої актор, крім Кетрін, має ще одну дочку і двох синів, не витримав випробування зрадою чоловіка.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів