Шварцнеггер: Я роками й гадки не мав, що зачав позашлюбного сина

2 жовтня 2012, 10:50

Виявляється, голлівудський актор та політик Арнольд Шварцнеггер навіть і не здогадувався, що хлопчик, якого народила його хатня робітниця Мілдред Баена, його син.

Лише коли Джозефові виповнилося 7-8 років, і горе-татусь розгледів у ньому свої риси.

Про це "Термінатор" розповів у телепрограмі "60 Minutes", пише "People".

Арні навіть і гадки не мав, до яких наслідків призвів його адюльтер із Баена, аж поки її синок "не почав бути схожим на мене, ось тоді я наче й второпав. Я звів усе докупи", - зізнався він.


Зробивши несподіване відкриття, Шварцгеннер не кинувся одразу ж сповідатися дружині Марії Шрайвер. Натомість він лише тихенько став помагати грошима Мілдред та Джозефові.

"Це було складно, дивно, химерно", - пригадав Арнольд.

Лише коли добіг кінця його губернаторський строк, Шварцнеггер, за порадою психотерапевта, у всьому зізнався спершу жінці, а тоді чотирьом законним нащадкам.

"Я попросив у них прощення. Вони плакали. Це крає тобі серце", - поділився він.

Лише років за 8 після сексу з хатньою робітницею "Термінатор" второпав, що зробив їй сина

Про Мілдред та Джозефа актор нині розмовляти не хоче. Лишень запевняє, що продовжує піклуватися при них обох.

"Якби ви запитали мене 10 років тому, 5 років тому, 2 роки тому, що є найважливішим у моєму житті, я б знов та знов сказав вам, це мій шлюб, це моя сім’я. І те, що мало для мене найбільше значення, зруйнувалося через мої вчинки. Це те, про що я завжди, поглянувши назад, казатиму "Як де ти міг таке зробити", - підсумував Арнольд.

Нагадаємо, позашлюбного сина Джозефа та найменшого сина в шлюбі з Марією, Крiстофера, Шварцнеггер зачав майже одночасно. У ліжку хатньої робітниці він опинився, коли дружина була у від’їзді.

Нині Арнольд рекламує власну книгу-сповідь "Згадати все: неймовірна правдива історія мого життя", яку не показував заздалегідь навіть Шрайвер.

До слова, пригадуючи свої юнацькі роки, Шварцнеггер розповів, що власні батьки вважали його геєм, пише "Contact Music".

Над ліжком в Арні-підлітка замість фотографій красунь, як у його однолітків, висіли зображення оголених чоловіків. Одного дня стурбована мама навіть повела хлопця до лікаря, тато ж, без зайвих церемоній, узявся за пасок.

На щастя, побоювання батьків Шварцнеггера не справдилися. Нині ж, подейкують, актор уже вподобав холостяцьке життя та, замість того, щоб збирати друзки розбитого шлюбу, збирається завести собі молоденьку кралю.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів