"Слово "воля" найважливіше у світі": Боно зі сцени присвятив палку промову Україні та Навальному. Відео

18 лютого, 14:54

Соліст ірландського гурту U2 Боно під час концерту у Лас-Вегасі зі сцени закликав США дати Україні "все чого вони потребують".

Відео з промовою поширюють користувачі соцмереж.

"Америко, ти така щедра. Даймо цим людям те, що їм потрібно. Вони борються за нашу свободу, а не лише за свою. Наступного тижня виповниться два роки, як Путін вдерся, намагаючись знищити важко здобуту свободу 42 мільйонів людей. Далі буде Польща, Литва. Східна Німеччина. Хтозна, куди далі може піти ця людина", - сказав музикант.

63-річний Боно підтримує Україну з самого початку великої війни

63-річний Боно підтримує Україну з самого початку великої війни


Він зазначив, що боротьба українців дуже важлива.

"Для цих людей слово "воля" - найважливіше у світі. Настільки важливе, що українці б'ються й гинуть за нього", - додав соліст гурту.

Також у своїй промові Боно згадав про смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Він попросив натовп скандувати його ім'я.

"Путін ніколи не вимовить його імені. Тому я подумав, що сьогодні вільні люди, які зібралися тут, які бачать свободу, ми повинні вимовити його ім'я. Недостатньо просто його пам'ятати. Говоріть", - сказав артист.

Після спічу музиканта U2 зіграв пісню Donʼt Dream Itʼs Over (Не думай, що це кінець, - ред.) авторства гурту Crowded House.

Нагадаємо, у травні 2022 року Боно приїздив до Києва та навіть заспівав на станції метро "Хрещатик" разом з українським гуртом "Антитіла".


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів