Бред Пітт у сорочці за $6 тисяч відгуляв 60-річчя з коханою у Парижі. ФОТО

21 грудня 2023, 10:15

Голлівудський актор Бред Пітт днями відсвяткував 60-й день народження. Зірка, з чуток, планував відзначати спершу з дітьми та коханою Інес де Рамон, а згодом влаштувати вечірку для близьких друзів.

І ось тепер в мережі з’явилися подробиці святкування ювілею.

Як повідомляє Daily Mail, у сам день народження, 18-го грудня актор та його дівчина були помічені в Парижі. Пара зупинилася в одному з розкішних 5-зіркових готелів, біля якого зранку помітили кур’єра з повітряними кульками у формі цифр 6 та 0.

Ввечері Пітт і де Рамон відвідали Театр Шатле, де пройшов концерт ізраїльського рок-музиканта Асафа Авідана.


Наступного дня, за інформацією People, Бред та Інес вже були в Лос-Анджелесі.

Цікаво, що 19-го грудня своє 34-річчя відзначила де Рамон. Закоханих помітили у лос-анджелеському ресторані at Mother Wolf у компанії близьких друзів. Щоправда, святкування чийого саме дня народження це було – невідомо.

До речі, як зазначає Daily Mail, незвична сорочка Пітта із золотим принтом коштує $6 тисяч. І що найцікавіше, автором її дизайну є сам актор. Чорно-золота одежина належить бренду God’s True Cashmere line, який зірка створив у 2022-му.

Нагадаємо, інсайдери, близькі до оточення Бреда Пітта розповідали раніше, що його роман з Інес де Рамон – серйозний. Пара разом вже понад рік і актор давно познайомив кохану зі своїми друзями.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів