Джолі це не сподобається: інсайдер розказав, із ким Пітт відсвяткує своє 60-річчя

19 грудня 2023, 12:30

18-го грудня голлівудський красунчик Бред Пітт відзначив 60-річчя. І попри те, що цей рік був для нього повним на скандали та гучні заголовки, іменинник почувається щасливим.

Про це з посиланням на близьке до актора джерело повідомляє US Weekly.

Пітт нарешті познайомить дітей зі своєю дівчиною

Пітт нарешті познайомить дітей зі своєю дівчиною

фото Getty Images

Ба більше, Бред нарешті наважиться познайомити свою теперішню дівчину дизайнерку ювелірних виробів Інес де Рамон зі своїми дітьми. Ну, принаймні з деякими з них.


"Бред планує відзначати з деякими дітьми та Інес. Він також запланував маленьке святкування для близьких друзів, але це буде більш доросла вечірка", – розповіло джерело.

"Все, чого він хоче наступного року, це аби його діти та він сам були щасливими", – цитує іншого інсайдера Daily Mail.

Інес та Бред разом вже понад рік
фото з Instagram

Як відомо, у листопаді в ЗМІ опублікували начебто сторіс кількарічної давнини із закритого Instagram-акаунту старшого сина Бреда та Анджеліни Пакса. Хлопець в День батька назвав Пітта "гівнюком" та заявив, що "його брати та сестри насправді бояться тата".

Подейкують, таке вороже ставлення до батька виховала у хлопцеві Анджеліна Джолі. Вона буцімто навмисно отруювала дітей ненавистю до Пітта, адже в той час боролася за право одноосібної опіки над ними. Ту боротьбу, до речі, актриса програла.

Цікаво, якої думки про це Енджі? Ходили чутки, що саме через неї Пітт багато років не знайомив дітей з жінками, з якими мав стосунки

Цікаво, якої думки про це Енджі? Ходили чутки, що саме через неї Пітт багато років не знайомив дітей з жінками, з якими мав стосунки

фото Getty Images

Нагадаємо, багаторічна судова війна між Анджеліною Джолі та Бредом Піттом щодо їхнього маєтку у Франції Міраваль наближається до закінчення. Ходять чутки, що актриса програла справу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів