"Це феноменальна людина": "Галицька діва" Черепущак про порівняння з Данилком та про те, чому не шукає кохання

25 квітня, 11:00

Автор популярного протягом повномасштабного вторгнення виразу "пішла жити це життя", блогер Андрій Черепущак, якого користувачі соцмереж знають як Галицьку діву, висловився стосовно порівняння з Андрієм Данилком.

Як заявив гуморист в інтерв'ю Маші Єфросиніній, Данилко - феномен, до якого він сам ніколи не наблизиться.

"Я ж тоже очі маю, всі пишуть ті коментарі. То дочка Сердючки, то внучка, бляха, но не як не син, ну ти розумієш, ну дочка і дочка. Що нас об'єднує - це ностальгічний гумор. Це те, що зрозуміло кожній аудиторії, кожному віку. Це відео, з якого може посміятися і 15-річна дівчина, і 40-річна, і 70-річна, як моя бабуся, яка сміється з моїх відео...", - почав Андрій.

Галицьку діву справді часто порівнюють з Вєркою Сердючкою, бо їх об'єднує самобутній гумор, зрозумілий абсолютно всім. Плюс трішечки манера подачі, голос і сміх

Галицьку діву справді часто порівнюють з Вєркою Сердючкою, бо їх об'єднує самобутній гумор, зрозумілий абсолютно всім. Плюс трішечки манера подачі, голос і сміх


"Звісно, я дивився, як і усі, Андрія Данилка монологи. Але головне, що я хочу сказати - наступні поколінь 3-5 не народиться ніхто, схожий на Андрія Данилка. Це феномен. Це феноменальна людина. І скільки б не було гумористів, стендаперів за весь період творчості Андрія Данилка, ніхто і близько не наблизився до цього. І я ніколи в житті до цього не наближуся. І ті, хто знімають схожі відео, ніколи до цього не наблизяться", - наголосив Черепущак.

Андрій вважає Данилка феноменом, якому не буде рівних ще кілька наступних поколінь

Андрій вважає Данилка феноменом, якому не буде рівних ще кілька наступних поколінь

"Можливо, його копіювати, але саму подачу, сам гумор, сам настрій... Клянусь, я коли дивлюсь на себе, я не асоціюю себе з Андрієм Данилком. Ніяк. Мені дуже приємно, що мене наближують до нього, але ні, це нереально", - запевнив він.

Також в "Екзамені" Єфросиніної автор Галицької діви обережно торкнувся теми свого особистого життя, але толком нічого не розповів. Сказав лише, що вперше закохався в 17 років. Також згадав про кохання під час ковіду та про те, що нині перебуває "на хвилях", але серйозними стосунками це не назвав.

Про особисте Черепущак воліє не розказувати

Про особисте Черепущак воліє не розказувати

"Я кохання ніколи не шукаю, бо біда тебе завжди знайде сама. Прошу дуже, знайшло", - сказав Андрій, який у своїх скетчах постійно підіймає тему колишніх та стосунків жінок 30+.

31-річний Андрій Черепущак став відомим у перші місяці повномасштабного вторгнення після того, як почав постити свої скетчі у ТікТок. До цього він працював у рекламному бізнесі.

Дитинство Андрія пройшло у Трускавці та в селі на Галичині. Його батьки розлучилися, коли хлопець був маленьким. Мама поїхала на заробітки до Італії і досі проживає в Римі. З 7-го класу Андрій жив з бабусею і дідусем, а після закінчення школи переїхав до Києва, де навчався в Університеті Культури на культурології.

Псевдонім Галицька діва народився випадково, під час прямого ефіру у ТікТок. Андрій з Галичини і за гороскопом Діва.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів