У ЗМІ пояснили, заради кого онкохвора Міддлтон знайшла в собі сили з'явитися на королівському параді

17 червня, 17:00

Поява принцеси Вельської Кейт Міддлтон на урочистому параді Trooping the Colour 15-го червня стала великою втіхою для шанувальників британської королівської родини. Адже Її Високість бореться з онкозахворюванням та не виходила на публіку аж із грудня.

Що спонукало Кетрін, яка проходить хіміотерапію, знайти в собі сили це зробити, пояснила Ребекка Інгліш, редакторка Daily Mail, яка вже 20 років освітлює події з життя монарших осіб.

На її думку, принц Вільям та його дружина обоє дуже хотіли, щоби діти, 10-річний Джордж, 9-річна Шарлотта і 6-річний Луї були присутні на параді на честь їхнього улюбленого "дідуся Вельського".

Принц Вільям із Кейт Міддлтон і дітьми

Принц Вільям, Кетрін та їхні троє дітей були на параді

Фото Getty Images

Адже будь-яка велика королівська подія була би неповною без витівок Луї, який щоразу стає інтернет-мемом, намагань Лотті втихомирити брата та чарівливої серйозності Джорджа, який усвідомлює себе найстаршим.

А оскільки Вільям, беручи участь у параді, їхав верхи, супроводжувати нащадків у кареті довелося Кейт.

Принцеса зробила це і заради свекра, 75-річного Чарльза ІІІ, з яким у неї дуже близькі взаємини, а в останні місяці ще дужче пов'язала і спільна біда.

Як висловилася Інгліш, король "став центральною частиною життя Вільяма, Кейт та їхніх дітей", позаяк із молодшим сином, принцом Гаррі та американськими онуками, принцом Арчі та принцесою Лілібет монарх спілкується вкрай мало. Тож Чарльз насолоджується роллю діда, проводячи якнайбільше часу з Джорджем, Шарлоттою і Луї.

Король Чарльз і Камілла

У короля Чарльза п'ятеро онуків, але регулярно спілкується він лише з трьома

Фото Getty Images

"Чарльз тішиться тим, що є дідусем, і час, проведений із ними, приносить йому невмовірну насолоду. Він любить гратися з ними в саду та читати їм", - розказав інсайдер.

Кажуть, на території шотландського маєтку короля Біркхолл навіть є спеціальний "ліс принца Джорджа".

"Хоча люди нечасто бачать його з онуками, бо більшість цих моментів відбувається за зачиненими дверима, я знаю, що він дуже дбає про те, щоби для них знаходився час у його щільному розкладі", - запевнило джерело.

Нагадаємо, ходили чутки, що принц Гаррі та Меган Маркл не дають королю Чарльзу спілкуватися з Арчі та Лілі. Приїздити з сім'єю в гості до Великої Британії герцог Сассекський не бажає, бо переконаний, що це буде небезпечно.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів