Квіткова розказала про свій найдорожчий б'юті засіб як у Бекхем та якою мовою дивиться контент із сином

12 лютого, 15:00

9 лютого в ТРЦ "Гуллівер" відбулася прем’єра документального фільму Алана Бадоєва "Довга Доба", де було присутньо чимало зірок українського шоубізнесу.

Серед гостей опинилася і 25-річна блогерка Даша Квіткова, яка в ексклюзивному коментарі ТаблоID розказала про лайфхаки і цікавинки догляду за собою.

Квіткова відповіла, як ставиться до пластичної хірургії та що думає з приводу філерів в обличчі.

"Нормально, якщо вона приносить задоволення. Філери ніколи не робила і не планую робити, бо знаю, що вони згодом супер мігрують якось, набирають води, я дуже боюсь оцих великих змін в обличчі. Я робила ніс, не приховую це", - зазначила Даша.


Так виглядає обличчя Даші без макіяжу

Так виглядає обличчя Даші без макіяжу

фото з instagram

Блогерка також зазначила, що займається спортом близько 5 разів на тиждень, адже регулярні заняття допомагають їй ставати сильнішою і більш витривалою:

"Коли ти займаєшся спортом, в тебе йдуть набряки, ти себе класно почуваєш, підтягуєш все своє тіло. Це не може впливати погано".

Поспілкувалися і про витрати на красу. За словами блогерки, вміст її косметички залишився таким самим, як до війни.

"Не скажу, що почала економити, бо в мене і до війни, і зараз те саме: ходжу до косметолога на зволожуючі або очищуючі якісь маски і купую собі домашній догляд, щоб змити макіяж, нанести крем для нічного зволоження, нанести крем для денного зволоження під тональну основу і, впринципі, все. Або якусь тканинну маску", - розповіла Даша.

До речі, Даша сі своїм сином Левом споживають контент або мовою оригіналу, або українською. Від російськомовного вони відмовилися назавжди (чого не скажеш про Дмитра Гордона)

До речі, Даша сі своїм сином Левом споживають контент або мовою оригіналу, або українською. Від російськомовного вони відмовилися назавжди (чого не скажеш про Дмитра Гордона)

А ще блогерка відповіла, скільки коштує найдорожчий засіб на її поличці.

"Мені здається, що найдорожча маска коштує або 4000 або 5000 гривень. Це я повелась на рекламу і купила улюблену маску Вікторії Бекхем (але сказати, що бачу від неї результат - не бачу взагалі). Трохи марна річ", - усміхнулася Даша.

Нагадаємо, ще до повномасштабного вторгнення, у 2021-ому, Квіткова зробила ринопластику у пластичного хірурга Едгара Камінського. За рік Даша зізналася, що це був негативний досвід, який не вартував сплачених грошей.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів