"Місяць моїй безумовній любові": депутатка Коваль замилувала фото з маленьким сином від Железняка

19 вересня 2023, 10:00

Депутатка від партії "Слуга народу" Ольга Коваль відзначила перший місяць свого материнства зворушливим дописом у Instagram.

Вона поділилася фото з синочком Іваном від свого чоловіка, депутата "Голосу" Ярослава Железняка.

"Перший місяць - done. Місяць моїй безумовній любові - моєму Іваську Ярославовичу", - написала Ольга.

Мама Ольга з маленьким Івасем

Мама Ольга з маленьким Івасем


Як зазначила жінка, цей місяць став для неї місяцем усвядомленням того, що існує життя, важливіше за власне. Адже тепер із кожною тривогою батьки прокидаються та несуть свого хлопчика в безпечніше місце.

"Я не буду малювати «прилизану» картинку ідеального материнства і казати, що це лише про безмежне щастя, радість і набуття життям сенсу, бо в реальному житті все не так. Часом, дні були нестерпними, коли малюк ночами плакав, а я валилась з ніг від втоми і недосипання, часом він був лякаючим, бо не розуміла, чи нормально все те, що відбувається. Моменти зневіри у свої сили. Все це було", - зізналася Коваль.

"Цей місяць був різним. Але він точно був визначальним і важливим. Бо тепер я отримала одну з найцікавіших і чи не найважливішу роль в моєму житті - роль мами. Я не прагну бути ідеальною і робитиму багато помилок. Але я точно робитиму все, щоб мій син був щасливим", - наголосила вона.

Нагадаємо, на початку вересня стало відомо про майбутнє поповнення в іще одній родині нардепів. На первістка очікують представниця "Батьківщини" Альона Шкрум та "Слуга народу" Дмитро Наталуха.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів