"Треба ставити крапку": Коляденко про сварку з "королевою сексу" Білик, свій борг банку та розклад Таро щодо походу в ТЦК

27 травня, 17:45

Хореограф, танцівник, співак та телеведучий Дмитро Коляденко зізнався, що між ним та його екскоханою, співачкою Іриною Білик пробігла чорна кішка, і вони більше не спілкуються.

Що стало причиною, чому він вважає, що це на краще, чи планує йти до ТЦК та скільки витрачає на життя під час повномасштабної війни, 52-річний артист розповів у програмі "Слава +".

Зі слів Дмитра, вони з Іриною не розмовляють із 9-го грудня. Коляденко образився на артистку через те, що вона тривалий час обіцяла йому спільний тур, аж раптом із Instagram від дізнався, що вона їде з іншим, молодим артистом.

Дмитро та Ірина побили горщики

Дмитро та Ірина побили горщики


"Я сидів засмучений годину. Ну бл*дь, ну як це? Нах*я зі мною домовлятися, якщо ти їдеш із іншим?", - обурився Коляденко.

Як розказав чоловік, в Ірини теж є до нього претензії. Співачка звинувачує екса в тім, що 15 років тому він штовхнув її, вона впала і пошкодила ногу, і та травма досі дається їй взнаки.

Хай там як, але, переконаний Коляденко, в їхній багаторічній спільній історії любові та дружби час ставити крапку.

"У мене не йде особисте життя, тому що я прив'язаний до Ірини Білик. Треба ставити крапку, казати: "Дякую, я тебе дуже любив, люблю і буду любити, вибачай, але я пішов далі". І ми з нею договорилися: в неї своє життя, своє кохання, молоді, старі, яких ти хочеш, Ірино. Я їй бажаю нового чоловіка, щоб був прем'єр-міністром якоїсь країни, бо вона все життя всім допомагала своїм хлопцям - хай уже за неї платять", - пояснив Дмитро.

Коляденко заперечує, що штовхав Білик. Але визнає, що через ревнощі псував її косметику та концертні вбрання

Коляденко заперечує, що штовхав Білик. Але визнає, що через ревнощі псував її косметику та концертні вбрання

Наразі артист самотній і вже давно не мав інтимних стосунків.

"Я люблю жінок з властивостями відьми, таких добрих чарівниць. Я закохуюсь у жінок, які сильні. Подобаються сильні жінки, котрі можуть самі придумати собі роботу, трудяжки, талановиті, фантазерки, бл*дь, супер. Білик - узагалі королева сексу", - пригадав він.

Що до заробітків під час війни, то, зі слів Коляденка, в нього на місяць виходить десь "двушечка" тисяч доларів. Половину цієї суми з'їдає оренда житла, адже власної квартири в Дмитра нема.

"У мене нема своєї квартири. Я дуже люблю знімати. Готелі - це мій дім, я ж постійно на гастролях. Для мене вдома - це коли я в готелі й там чиста білизна, прибирають, є сніданки. Моя мрія - жити в готелі", - поділився він.

Дмитро любить жінок-відьом

Дмитро любить жінок-"відьом"

"Тисяча доларів іде на квартиру, парковка 6 тисяч гривень, на їжу, на ліки... Я за війну нічого собі не купив", - запевнив Коляденко.

Депозитів Дмитро не має, ба більше, сам винен банку 75 тисяч гривень.

Незабаром Коляденко планує сходити до ТЦК.

"Я стою на обліку, але зараз новий закон, і мені треба йти в ТЦК, я піду. Я планую поїхати до Болгарії до дітей, мені треба цей пін-код військового квитка, щоби він був чесний, чистий, тому я піду в ТЦК. А що робити? Як буде, так буде. Я розклад (Таро) зробив, мені карти сказали: треба вчинити традиційно. Вони сказали: Діма, іди в ТЦК", - розказав він.

Нагадаємо, днями 54-річна Ірина Білик зізналася, що є один чоловік, який полонив її серце, і вона дуже чекає його дзвінка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів