Як Лопес відреагувала на питання про розлучення з Аффлеком. Відео

23 травня, 10:12

Поки фанати та ЗМІ будують численні теорії щодо розриву Бена Аффлека та Дженніфер Лопес, саме подружжя не квапиться спростовувати чи підтверджувати інформацію про негаразди у шлюбі.

Як пише The Daily Mail, під час пресконференції з нагоди виходу нового фільму Джей Ло "Атлас" у Мехіко зірку прямо запитали, чи чутки про розлучення з актором правда.

Після озвученого Дженніфер стала помітно напруженою, але намагалася зберегти жартівливий тон розмови. А згодом відповіла: "Вам краще знати". Цікаво, що на івенті у попдіви помітили обручку на пальці.

Як відомо, Аффлек та Лопес вже кілька тижнів поспіль оточені розмовами про розлад у стосунках. Подейкують, актор з’їхав з їхнього будинку у Лос-Анджелесі, а співачка навіть найняла кризового менеджера, щоб впоратись із наслідками розлучення.

Про те, що стало відправною точкою конфлікту, наразі невідомо. Інсайдери наполягають, що цього разу відносини зруйнувалися не з вини Бена Аффлека. Проте водночас він нібито жалкує про свій шлюб із артисткою.

Здається, нема диму без вогню

Здається, нема диму без вогню

фото getty images

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто з близького оточення Бена Аффлека переконує його схаменутися і налагодити відносини з дружиною.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів