"Я подорослішала": Лоуренс пояснила Дженнер свою "пластику", а та поїла квітів і вклалася в коробку

28 листопада 2023, 13:15

Зіркові подружки, акторка Дженніфер Лоуренс та реалітізірка і бізнеследі Кайлі Дженнер поговорили про материнство, мейкап і зачіски, а ще про непростий досвід ранньої популярності та переслідувань папараці.

Дівочу розмову опублікував журнал Interview, проілюструвавши інтерв'ю-діалог яскравими і почасти моторошними фото Кайлі.

Кайлі для обкладинки показалася в обіймах якоїсь іншопланетної поторочі

Кайлі для обкладинки показалася в обіймах якоїсь іншопланетної поторочі

Як заявила Дженніфер, їй шкода чоловіків, бо переважно їм доводиться обходитися зовнішністю, яку дала їм природа, не маючи змоги змінювати її за допомогою мейкапу. Наприклад, у випадку актриси він творить такі дива, що їй весь час закидають пластику.


"...Я гадаю, це неймовірно, що здатен робити мейкап, бо я працюю з Хангом (Ванго, відомим зірковим візажистом - ред.), який виходить за контур губи, і я зву його пластичним хірургом, бо в останні кілька місяців, відколи я з ним працюю, всі переконані, що я зробила пластику очей", - розказала 33-річна Лоуренс.

"А я така: "В мене нема пластики очей. Я роблю мейкап", - переповіла вона.

Лоуренс підозрюють у пластичних операціях, але ні

Лоуренс підозрюють у пластичних операціях, але ні

Фото Getty Images

26-річна Кайлі Дженнер не приховує, що збільшила губенята за допомогою філерів. Але загалом дівчата дійшли згоди щодо того, що їхня зовнішність із роками дуже змінилася як за рахунок зміни техніки макіяжу, так і природним шляхом.

"... Я беру свої фото до та після, у 19 та в 30, і собі думаю: "Я подорослішала. Я втратила дитячу пухлість обличчя, і моє обличчя змінилося, бо я старішаю." Усі подумали, що я зробила операцію на носі, а я така: "У мене той самий ніс. Мої щоки стали менші. Спасибі, що підняли цю тему", - поділилася Лоуренс.

Ми йдемо на різні туси і відлетіли наші гуси (лебеді)...

"Ми йдемо на різні туси і відлетіли наші гуси (лебеді)..."

Дженніфер не склала компанію Кайлі у химерній фотосесії

Дженніфер не склала компанію Кайлі у химерній фотосесії

Нагадаємо, нещодавно в невдалій пластиці запідозрили модель Адріану Ліму. Вона відповіла критикам своїм селфі без мейкапу.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів