Зірку "П'ятидесяти відтінків сірого" госпіталізували через гусінь

23 січня, 11:00

Ірландський актор Джеймі Дорнан опинився в лікарні з симптомами серцевого нападу. Винною виявилася отруйна гусінь, на яку 41-річна зірка "П'ятидесяти відтінків сірого" натрапив під час відпочинку на гольф-курорті в Португалії.

Про моторошну пригоду, яка сталася торік, розказав у подкасті BBC друг Джеймі Гордон Смарт, якого тоді теж госпіталізували. Про це пише Page Six.

Як зізнався Смарт, своє нездужання вони з Дорнаном спершу списали на те, що напередодні перебрали з алкоголем. Зі слів чоловіка, він відчув поколювання та свербіж у лівій руці й подумав, що в нього починається серцевий напад. Поки Гордон проходив перевірку в лікарні, та ж халепа спіткала Джеймі.

Джеймі в Португалії познайомився з отруйною гусінню

Джеймі в Португалії "познайомився" з отруйною гусінню

Фото з Instagram Дорнана

"Гордоне, хвилин через 20 як ти поїхав моя ліва рука оніміла, моя ліва нога оніміла, моя права нога оніміла і я опинився в швидкій", - розказав потім другові актор.

"Хай там як, але коли він виписувався з лікарні, парамедики просили його про селфі, а це саме те, чого тобі хочеться, коли викочують із палати", - додав Смарт.

Зі слів друга актора, через декілька днів зателефонував лікар та повідомив, що симптоми в чоловіків могла викликати отруйна гусінь, сосновий похідний шовкопряд (Thaumetopoea pityocampa), що водиться в тих місцях.

"Отака моя історія: хороша новина в тім, що це не був передоз кофеїном, це не було похмілля - це була отруйна, токсична гусінь", - резюмував Смарт.

Нагадаємо, актора Майкла Дугласа на зйомках фільму "Роман із каменем" вкусила отруйна змія.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів