7-річна донька Метта Деймона мало не загинула під час зустрічі з отруйною твариною

27 жовтня 2017, 10:55

Американський актор Метт Деймон розказав про страшну пригоду, що спіткала його сім'ю під час цьогорічного відпочинку в Австралії.

Молодшу доньку зірки, Стеллу вжалила морська оса або кубомедуза – тварина, котра вважається одним із найотруйніших морських мешканців.

Про той моторошний випадок, який міг забрати життя дівчинки, Метт розказав у шоу Еллен ДеДженерес, пише Contact Music.

У квітні Деймон із дружиною та чотирма дочками проводили відпустку в Байрон-Бей у товаристві австралійського актора Кріса Хемсворта та його родини.


"Австралія відома тим, що в ній живе багато отруйних штукенцій, та я говорю моїм дітям: "Не хвилюйтеся. Все в порядку." І Кріс такий: "О, з вами все буде гаразд. Ну ж бо, вперед." І мою доньку вжалила медуза", - розповів Деймон.

Метт Деймон із дружиною Лучіаною

"Це було щось страшне. Навіть Кріс сказав: "Друже, це найгірше, що я бачив у своєму житті." Тобто все було дуже кепсько. Вона трішки поплавала на дошці для серфінгу, була у воді на фут чи два (від берега)… і воно в буквальному сенсі обкрутилося навколо неї. Я можу показати вам фото, від якого в вас голова піде обертом. Це були ніби червоні шнурки навкруг її тіла", - пригадав багатодітний батько.

Зі слів Метта, ситуація з маленькою Стеллою була вкрай небезпечна, бо значна частина опіку припала на її груди. Місцеві порадили негайно викликати парамедиків, бо в дівчинки міг розвинутися шок.

Рятувальники пояснили Деймону, що треба занурити Стеллу в гарячу воду та обережно губкою обмивати уражені ділянки. На щастя, це допомогло.

"Вони (медузи) фактично жалять тебе такими маленькими голочками. Це дуже боляче", - поділився актор.

Як відомо, в Метта Деймона та його дружини Лучіани є троє спільних дівчаток: 11-річна Ізабелла, 9-річна Джія і 7-річна Стелла. Також актор змалку виховував дочку Лучіани від попередніх стосунків, Алексію, якій уже 18.

Нагадаємо, Деймон категорично забороняє своїм дітям мати справу з соцмережами, бо дуже за них хвилюється.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів