"Зігріє в холодну погоду": Хіменес-Браво показав, як готувати сирний суп із броколі

28 жовтня, 15:45

Зірковий шефкухар Ектор Хіменес-Браво, котрий готував пасту з гарбузом, дав рецепт іще однієї ефектної та ситної сезонної страви: сирного супу з капустою броколі.

"Коли хочеться чогось гарячого й ситного — цей суп саме те", - запевнив Ектор.

Хіменес-Браво рекомендує в холодну жовтневу погоду варити ось такий суп

У Instagram він дав перелік інгредієнтів і докладно пояснив, як готувати.

"Вершкове масло — 1 ст. л. (можна замінити оливковою олією); цибуля — 1 велика; часник — 1 ст. л. (подрібнений); морква (натерта) — ½ склянки (~60 г); борошно — 2 ст. л.; курячий бульйон — 2 склянки (480 мл); сіль і чорний перець — за смаком; копчена паприка — ½ ст. л; броколі (свіжа, подрібнена) — 1 склянка (~100–120 г); молоко — 1 склянка (240 мл); сир чеддер (білий, натертий) — ½ склянки (~60–70 г)", - написав Хіменес-Браво.

Сир+броколі=смачне поєднання

"У каструлі або сотейнику розтопіть вершкове масло на середньому вогні. Додайте цибулю та обсмажте 2–3 хвилини. Додайте часник, готуйте ще хвилину, потім моркву й борошно — перемішайте. Влийте бульйон, додайте спеції, доведіть до легкого кипіння. Додайте броколі й молоко, перемішайте. Потім всипте натертий сир і варіть на слабкому вогні 5–7 хвилин, доки броколі стануть м'якими, а сир розтане", - зазначив він.

Ектор використовував чедер

Далі, зі слів Ектора, суп треба перемішати до однорідності і за бажанням прикрасити зеленню.

"Порада: якщо хочете густішу текстуру — збийте половину супу блендером і з'єднайте з рештою", - додав зірка.

Виходить ось така краса

Час куштувати

Терміново готувати!

Нагадаємо, на той випадок, коли нема ні часу, ні натхнення готувати щось вигадливе, в Ектора є "ліниві" рецепти, як-от картопляний пирігз сиром і шинкою або турецький кебаб.

Як відомо, ТаблоID зібрав цікаві факти з біографії судді телепроєкту "МастерШеф".


IDEALMEDIA