"Із вдячністю та любов'ю": Х'ю Джекман із дружиною розлучаються після 27 років шлюбу

16 вересня 2023, 08:20

54-річний австралійський актор Х'ю Джекман та його 67-річна дружина, актриса Деборра-Лі Фернесс засмутили світ новиною - вони розлучаються після 27-ми років шлюбу.

Про це пара повідомила виданню People.

"Ми мали благословення прожити разом майже 3 десятиліття як чоловік і дружина в чудовому, повному любові шлюбі. Зараз наша подорож змінюється, і ми вирішили розлучитися, щоб продовжити наш особистий розвиток", - йдеться у заяві експодружжя.

6 років тому Джекман казав, що секрет його шлюбу у... медитації

6 років тому Джекман казав, що секрет його шлюбу у... медитації

фото Getty Images

"Наша сім’я була і завжди буде нашим найвищим пріоритетом. Ми беремося за цю наступну главу з вдячністю, любов’ю та добротою", - зауважили Джекман і Фернесс і додали, що більше вони своє розлучення не коментуватимуть.

Попри здивування і розчарування фанатів пари, близьке коло експодружжя начебто не було здивовано рішенню розлучитися. Як пише Page Six з посиланням на бродвейського інсайдера, стосунки Джекмана і Фернесс останнім часом не були ідеальними.

За припущенням джерела, проблеми почалися у лютому 2022, коли Х'ю повернувся на Бродвей. За свідченням інсайдера, Деборра-Лі дуже рідко приходила на репетиції чоловіка та іноді навіть дрімала під час них.

Інформатор також додав, що справа не в появі когось третього у стосунках, а в тому, що Джекман і Фернесс просто перетворилися на "сусідів по кімнаті".

Востаннє Х'ю з дружиною з'являвся разом на публіці в липні цього року на Вімблдоні

Востаннє Х'ю з дружиною з'являвся разом на публіці в липні цього року на Вімблдоні

фото Getty Images

Як відомо, у експодружжя є двоє прийомних дітей - 23-річний Оскар і 18-річна Ава.

Х'ю з Деборрою-Лі познайомилися у 1995 році на зйомках австралійського телесеріалу "Кореллі" та одразу закохалися одне в одного. Вони одружилися 11 квітня 1996 року і відтоді їхній шлюбі вважався одним із найміцніших у Голлівуді.

У квітні, на 27-му річницю весілля, Джекман зворушливо вітав дружину в Instagram, а 1-го травня вони разом позували фотографам на червоній доріжці Met Gala.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів