"Пройшла різні етапи булінгу": Остапчук зізналася, які недоліки в її фігурі знаходили представники протилежної статі

10 листопада 2023, 12:15

Нотаріуска та блогерка Христина Остапчук, яка не потерпає від браку чоловічої уваги, зізналася, що в її житті був період відвертого "булінгу" від представників протилежної статі.

Своєю історію як аргумент, чому жінці ніколи не треба сумніватися в тім, що вона класна та унікальна, Христина розказала в Instagram.

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука подякувала підписникам за компліменти з приводу її фігури.

Вова колись називав Христину відьмою через її здатність їсти все і не гладшати, ще й поширювати цю суперсилу на оточуючих

Вова колись називав Христину відьмою через її здатність їсти все і не гладшати, ще й поширювати цю суперсилу на оточуючих


"...Мені дійсно з тілом пощастило, я дуже-дуже вдячна всім причетним та такому дару! Тому що в моїй родині дуже худих нікого, всі гарні, без слів, але я просто найхудіша! Це при тому, що я їм все!", - зазначила Христя.

"Я просто щось, мабуть, в минулому житті добре зробила, що в цьому мені такий дарунок!", - припустила вона.

Але виявляється, худорлявість Христини не завжди сприймалася оточенням як її перевага.

Остапчук припускає, що така фігура - це щось кармічне

Остапчук припускає, що така фігура - це щось кармічне

"У дитинстві-юності я пройшла різні етапи булінгу від хлопців, що я худа, що в мене маленькі груди і худі ноги, різне було... І не можу сказати, що було приємно...", - поділилася Остапчук.

"Та потім показала практика і життя, що це не надважливе - ти можеш бути суперфігуристою, але без енегрії, і тоді уваги не буде зовсім!", - наголосила вона.

Як пригадала Христина, з роками "риторика" чоловіків у її бік кардинально змінилася.

Ті, хто колись цькував Христину за худорлявість, мабуть, тепер кусають лікті

Ті, хто колись цькував Христину за худорлявість, мабуть, тепер кусають лікті

"Про мої ноги казали, що в мене найаристократичніші коліна в світі, що мої тоненькі щиколотки та запястя зводять із розуму, а ікри то взагалі...", - розповіла вона.

Як підсумувала Остапчук, опорою для самооцінки завжди мають бути "внутрішні відчуття себе".

"Комусь Бог дав 1.80 см. зросту, комусь груди 4 розміру, комусь голубі очі, та ноги від вух, а мене нагородив найціннішим скарбом - відчуття гумору, сарказм та заразний сміх - моя родзинка і гачки!", - також написала Христина в Instagram.

Нагадаємо, віднедавна Остапчук узяла спортивну аскезу і регулярно відвідує спортзалу, де працює над "проблемними зонами".





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів