Мірошниченко вразила змінами, які відбулися з прийомним синочком за пів року в їхній сім'ї. Відео

22 грудня 2023, 15:30

Дружина телеведучого Тімура Мірошниченка, юристка Інна Мірошниченко розповіла, як змінився їхній молодший син Марсель за ті пів року, відколи в нього є сім'я і дім.

Також багатодітна мама похвалилася прогресом, який відбувся у малюка і в плані здоров'я.

Вона запостила у Instagram щемливе відео з різними моментами життя Марселя за останні шість місяців.

Минуло пів року, відколи в Марселя з'явилися мама, тато, сестра і брат

Минуло пів року, відколи в Марселя з'явилися мама, тато, сестра і брат

Мірошниченко зізналася, що її засмучувало те, що преса, освітлюючи всиновлення Марселя, фокусувалася саме на діагнозах малого.

"Мені стало дуже сумно. Бо я хотіла, аби в центрі історії була дитина, а не медична виписка. Чоловік тоді сказав "Не переймайся. Нехай знають, яким він був в системі. А потім побачать, що зробить з дитиною любов за півроку-рік", - пригадала вона.

"Тож… За півроку Марсель виріс на 10 см і набрав 2.5 кг, це небагато, але це чверть тієї ваги, яку він мав. Хоча він досі дуже маленький і всі кажуть: "В інстаграмі ти набагато більшим здаєшся!". Але він сміється, плаче, грається, показує бажання і може відмовлятися", - поділилася Інна.

Своє 2-річчя у серпні хлопчик святкував уже вдома

Своє 2-річчя у серпні хлопчик святкував уже вдома

За цими, здавалося би, простими словами, стоїть багато. Адже всього цього пів року тому в Марселя не було.

"Він навчився кусати, жувати, подолав розлад харчової поведінки і запалення ШКТ. Навчився бігати, вирівняв хребет, таз і ходу. Опанував своє тіло, позбувся гіпертонусу м'язів", - написала Мірошниченко.

Марселя дуже змінила любов

Марселя дуже змінила любов

"Прожив адаптацію, більше не намагається нашкодити собі, не бʼється головою об асфальт, не впадає в кількогодинні істерики. Марсель почав жити, а не виживати", - підкреслила вона.

Зі слів Інни, попереду на шляху до здорового життя Марселя чекає багато чого: складні операції, реабілітація, корекційна робота.

"Але я знаю, що любов здолає цей шлях. Можна не вірити в любов. А можна просто відчути і дозволити їй бути. Дозволити зцілювати і давати сили. Дозволити їй бути рушійною силою. Як зробив Марсель. Він просто дозволив собі полюбити і прийняти любов", - резюмувала багатодітна мама.

Нагадаємо, незабаром Мірошниченки приймуть у свою родину ще одне дитя. Цього разу це буде дівчинка.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів